✔ Quiz geheel naar uw wens
 Op elke locatie mogelijk
 Voor kleine en grote groepen

Interactieve pubquiz

Een interactieve pubquiz met uw bedrijf organiseert u heel eenvoudig online via Mr. Bright’s Quiz Night!

Dit is ideaal wanneer u iets leuks wilt ondernemen met collega’s of juist met vrienden en/of familie. Door onze uitstekende livestreams is het mogelijk om vanaf elke gewenste locatie deel te nemen.

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor een activiteit op locatie.

We vertellen u er graag meer over.

Hoe speelt u een interactieve pubquiz met collega’s of een ander gezelschap?

Om het plezier in het werk te behouden, wilt u soms een andere online-activiteit dan onlineborrels organiseren. In dat geval kiest u voor onze interactieve pubquiz! Zo beleeft iedereen een uitdagend, origineel en vooral gezellig online-bedrijfsuitje. Organiseer bijvoorbeeld een pubquiz met de feestdagen of speel een quiz online als beloning voor het harde werken. Wanneer u ons in de arm neemt voor een interactieve pubquiz, denken we graag met u mee. Wilt u vragen over uw bedrijf toevoegen? Of audio- en videofragmenten van het bedrijf tonen tijdens de quiz? Het is allemaal mogelijk!

Speel met collega’s, vrienden of familie

Onze interactieve onlinepubquiz is natuurlijk ook ideaal om met vrienden te spelen. Daag elkaar uit met algemene kennisvragen of doe mee met een speciale pubquizeditie uit ons programma! Heeft u vragen over de interactieve pubquiz en de vele mogelijkheden? Bel dan naar ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of stuur een e-mail naar info@quiznight.nl.