Boek nu uw pubquiz bedrijfsuitje!

Bent u op zoek naar een pubquiz evenement voor een teamuitje, organisatie of uw bedrijf? Een complete oplossing met presentatie, volledige multimediale pubquiz ervaring of misschien wel naar een pubquiz met eigen content in uw eigen huisstijl? Stop dan maar met zoeken – dan bent u bij Mr. Bright’s Quiz Night aan het juiste adres!

Mr. Bright’s Quiz Night is de grondlegger van de pubquiz in Nederland, vele malen gekopieerd – nooit geëvenaard! Al bijna 25 jaar verzorgen wij in vele horecazaken en voor heel veel bedrijven zeer succesvolle pubquizzen. Ons grote geheim? Bijna alles is mogelijk! Of u nu gewoon ‘old skool’ wilt pubquizzen, of een pubquiz met alle toeters, bellen en drukknoppen wilt spelen… het kan allemaal.

Tel daar bij op een professionele streamingdienst, met multi 4K/UHD camera’s, switchboards, digitale antwoordformulieren en een gekoppelde smartphone app – en met één druk op de knop kunnen al uw collega’s – waar op deze planeet zij zich ook bevinden in real time meespelen! 

Kortom dé perfecte oplossing voor een ‘bedrijfsuitje’ tijdens Corona!

De pubquiz op locatie

Ook in tijden van Corona is het mogelijk om op locatie voor uw bedrijfs een pubquiz evenement te organiseren. Uiteraard vinden onze pubquizzen op locatie plaats conform de regels die door de overheid zijn opgesteld.
Desalniettemin is er veel mogelijk en zijn al onze pubquiz varianten te spelen. Ook aan de hygiëne regels is gedacht, in plaats van het heen en weer lopen, en inleveren van antwoordformulieren hebben wij een speciale smartphone app ontwikkeld waardoor iedereen veilig kan meespelen!

De pubquiz online

Is het niet mogelijk om als collega’s bij elkaar te komen, of neemt u liever het zekere voor het onzekere? Dan is onze on-line pubquiz een absolute uitkomst voor u! De online pubquiz kan vanuit iedere locatie worden uitgezonden.
Dat kan vanuit uw bedrijf zijn, een café maar ook vanuit onze eigen studio, de Quiz Cave! In alle gevallen beschikken wij over de beste, professionele, apparatuur om uw pubquiz te presenteren en uit te zenden. Werkt u liever met een eigen presentator? Óók dat is vanuit onze studio mogelijk!

Onze hybride oplossing

Wilt u met een deel van uw collega’s op locatie spelen, maar is het niet mogelijk om iedereen tegelijk in een ruimte plaats te laten nemen, óf bevindt een deel van uw personeel op afstand? Dan is het mogelijk om voor de hybride variant te gaan. De pubquiz wordt dan op locatie voor het gezelschap gepresenteerd, en tegelijkertijd live uitgezonden voor uw andere collega’s en/of gasten. Hierbij is het mogelijk de scores van de teams op locatie en op afstand van elkaar te scheiden.

Veel gestelde vragen

Dat is een klein beetje afhankelijk van uw wensen, en het aantal mensen dat mee gaat spelen. Uiteraard hebben wij pubquizzen voor zeer kleine groepen, maar draaien wij onze hand niet om voor zeer grote groepen. Het organiseren van twee enorme pubquiz events in de Heineken Music Hall/AFAS Live is daar het bewijs voor.U zult echter begrijpen dat bij grote events, meer personeel komt kijken. En dat ook het doorvoeren van veel wensen op het gebied qua inhoud en design van een pubquiz kosten met zich meebrengt.Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!
Ook dat is geheel afhankelijk van uw wensen en het aantal spelers. Een livestream voor 100 kijkers is goedkoper dan voor 10.000 kijkers. Dat alles heeft met o.a. streamkosten en licenties te maken.Bij een pubquiz op locatie kan zaalhuur weer een bijkomende kostenpost zijn, evenals reis-, en opbouwkosten.Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!
Als u een online event bij ons boekt dan is alle techniek die nodig is om de livestream tot stand te brengen bij uw boeking inbegrepen, alsmede een technicus.Bij een pubquiz op locatie dient bepaalde techniek aanwezig te zijn conform onze ’technische rider’. Uiteraard is het ook mogelijk om de techniek bij ons in te huren, dat is in het algemeen een stuk voordeliger dan daar een andere partij voor in te schakelen.Wij beschikken over een volledige audio set-up, LED schermen (4x 1m2), diverse kleinere schermen, beamers en belichting.
Nee. Al onze pubquizzen zijn standaard leverbaar in de Engelse- en Nederlandse taal, met uitzondering van de pubquizzen die speciaal voor de Nederlandse markt gemaakt worden en uit Nederlandse kennis bestaan.
Het meest handige is dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt om te kijken of de door u gewenste datum en tijdstuip nog beschikbaar is. Indien dat zo is kunnen wij deze eventueel in een vrijblijvende optie zetten om vervolgens samen met u uw wensen met betrekking tot het evenement door te spreken.Indien u akkoord gaat met de door ons uitgebrachte offerte, ontvangt u van ons een bevestiging dat de optie in een definitieve boeking is omgezet!
Ja hoor, dat kan! Wel is het in dat geval van belang dat hij/zij op de dag van het evenement een half uur met ons de quiz en timing van de presentatie even doorloopt. Op die manier voorkomen we een chaotische presentatie.
Het is wel zo leuk de winnaar te belonen met een prijs. Dat kunt u zelf regelen, óf u kunt een keuze maken uit de diverse quizprijzen die wij beschikbaar hebben. Hiervoor geldt een meerprijs.