Kerstborrel Quiz

Welkom bij Mr. Bright’s Kerst Pubquiz Borrel!

Tijdens de feestelijke periode van het jaar is er niets leuker dan samen met collega’s, vrienden of familie genieten van een gezellige Kerst Pubquiz. Of je nu een klein of groot gezelschap hebt, deze tweetalige (Engels/Nederlands) quiz zorgt voor plezier en competitie terwijl je in de kerstsfeer komt!

Mr. Bright’s Kerst Pubquiz Borrel is geschikt voor zowel kleine als grote gezelschappen. Of je nu een intieme kerstborrel organiseert met een paar vrienden of een bedrijfsevenement plant voor het hele kantoor, deze pubquiz past zich moeiteloos aan aan de grootte van jouw groep.

Onze Kerst Pubquiz is ontworpen om jou en je team in de feeststemming te brengen. Het evenement is volledig aanpasbaar en biedt ruimte voor eigen vragen, zodat je de quiz kunt personaliseren en de uitdaging kunt aanpassen aan het niveau van de deelnemers. We hebben een scala aan kerstgerelateerde onderwerpen, van klassieke kerstfilms tot beroemde kerstliedjes en feestelijke tradities over de hele wereld.

Om de feestvreugde te vergroten, voorzien we alle deelnemers van een schattige kerstmuts die ze tijdens de quiz kunnen dragen. Dit voegt een speels en feestelijk element toe aan de ervaring en zorgt voor geweldige foto’s om later te delen!

Of je nu ervoor kiest om de quiz in een café te organiseren met een heerlijke selectie van kerstcocktails en hapjes, op kantoor met wat kerstlekkernijen of online met virtuele toastjes en drankjes, Mr. Bright’s Kerst Pubquiz Borrel zorgt voor een onvergetelijke tijd samen.

Gezien de populariteit van dit evenement, raden we je aan om tijdig te boeken om teleurstelling te voorkomen. Ons team staat klaar om je te helpen bij het plannen van de perfecte Mr. Bright’s Kerst Pubquiz Borrel en het creëren van een magische ervaring voor jou en je gasten.

Reserveer nu en laten we samen de feestdagen vieren, lachen en strijden in de geest van kerst!

Offerte aanvraag
Time/Tijd

Dat is, net als bij de standaard pubquiz voor bedrijven, afhankelijk van uw wensen, en het aantal mensen dat mee gaat spelen. Uiteraard hebben wij pubquizzen voor zeer kleine groepen, maar draaien wij onze hand niet om voor zeer grote groepen. Het organiseren van twee enorme pubquiz events in de Heineken Music Hall/AFAS Live is daar het bewijs voor.U zult echter begrijpen dat bij grote events, meer personeel komt kijken. En dat ook het doorvoeren van veel wensen op het gebied qua inhoud en design van een pubquiz kosten met zich meebrengt.Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!
Ook dat is geheel afhankelijk van uw wensen en het aantal spelers. Een livestream voor 100 kijkers is goedkoper dan voor 10.000 kijkers. Dat alles heeft met o.a. streamkosten en licenties te maken.Bij een pubquiz op locatie kan zaalhuur weer een bijkomende kostenpost zijn, evenals reis-, en opbouwkosten.Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!
Als u een online event bij ons boekt dan is alle techniek die nodig is om de livestream tot stand te brengen bij uw boeking inbegrepen, alsmede een technicus.Bij een pubquiz op locatie dient bepaalde techniek aanwezig te zijn conform onze ’technische rider’. Uiteraard is het ook mogelijk om de techniek bij ons in te huren, dat is in het algemeen een stuk voordeliger dan daar een andere partij voor in te schakelen.Wij beschikken over een volledige audio set-up, LED schermen (4x 1m2), diverse kleinere schermen, beamers en belichting.
Nee. De Kerst pubquiz is standaard leverbaar in de Engelse- en Nederlandse taal!
Het meest handige is dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt om te kijken of de door u gewenste datum en tijdstuip nog beschikbaar is. Indien dat zo is kunnen wij deze eventueel in een vrijblijvende optie zetten om vervolgens samen met u uw wensen met betrekking tot het evenement door te spreken.Indien u akkoord gaat met de door ons uitgebrachte offerte, ontvangt u van ons een bevestiging dat de optie in een definitieve boeking is omgezet!
Ja hoor, dat kan! Wel is het in dat geval van belang dat hij/zij op de dag van het evenement een half uur met ons de quiz en timing van de presentatie even doorloopt. Op die manier voorkomen we een chaotische presentatie.
Het is wel zo leuk de winnaar te belonen met een prijs. Dat kunt u zelf regelen, óf u kunt een keuze maken uit de diverse quizprijzen die wij beschikbaar hebben. Hiervoor geldt een meerprijs.