Bestel een pubquiz

Wil je graag een pubquiz van Mr. Bright’s Quiz Night uitproberen voordat je je café aanmeldt? Dat begrijpen we! Om een pubquiz te bestellen, vul je eenvoudigweg het formulier in en wij zorgen ervoor dat de gewenste quizzen naar je worden opgestuurd.

Zodra we het ingevulde formulier hebben ontvangen, gaan we meteen voor je aan de slag. We sturen je de gewenste quizzen inclusief antwoordformulieren en eventuele multimediale elementen per e-mail of fysiek per post, afhankelijk van het soort quiz dat je besteld hebt.

Organiseer de pubquiz in jouw café en laat je gasten genieten van een avond vol entertainment en gezelligheid. We zijn er zeker van dat ze zullen genieten van de uitdagende vragen en de interactieve sfeer die onze pubquizzen bieden.

Na afloop horen we graag jouw feedback. Het is belangrijk voor ons om te weten of de pubquiz aan je verwachtingen heeft voldaan en of je geïnteresseerd bent in het voortzetten van de samenwerking met Mr. Bright’s Quiz Night.

Wacht niet langer en vul het formulier in om een pubquiz te bestellen. Ontdek zelf waarom onze pubquizzen al bijna 25 jaar zo geliefd zijn en hoe ze kunnen bijdragen aan het succes van jouw café. We kijken ernaar uit om je een onvergetelijke quizervaring te bieden!

Mocht je onverhoopt nog vragen hebben voordat je je pubquiz besteld, neem dan, tijdens kantooruren, contact met ons op via 06-14870161, wij helpen je graag verder!

Bestel een quiz

Wat ontvang je precies?

Wat kost een pubquiz pakket?

De kosten van een standaard pubquizpakket bedragen €55,- exclusief 9% BTW en verzendkosten. De multimediale Powerpoint versie van de pubquiz kost €65,- exclusief BTW en verzendkosten. U ontvangt bij uw bestelling een factuur voor de geleverde pubquizzen met een betaaltermijn van 14 dagen.