Algemene kennis testen met een unieke pubquiz

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Test uw algemene kennis met vrienden, familie of collega’s met onze online pubquiz! De ideale manier om samen een gezellige avond door te brengen in de coronatijd. Iedere woensdag- en zaterdagavond organiseren we een online quiz met een divers palet aan vragen, gebaseerd op een specifiek thema. Zo is iedere pubquiz weer anders en wordt iedereen uitgedaagd om zijn of haar algemene kennis op de proef te stellen!

Uw algemene kennis testen en vergelijken tijdens de ideale pubquiz voor uw gezelschap

Zowel grote als kleine groepen kunnen zich uitleven met een pubquiz van Mr. Bright’s Quiz Night, altijd met de meest originele en prikkelende vragen. Kies bijvoorbeeld voor een leuke bedrijfspubquiz met uw collega’s, of voor een internationale pubquiz om de algemene kennis van uw internationale gezelschap te testen. Wilt u thuis iets leuks doen met uw gezelschap of huisgenoten? Dan is een interactieve pubquiz ook zeker de moeite waard. In onze online pubquiz agenda vindt u het actuele programma en koopt u direct tickets voor de sessie.

Meld u online aan of bel ons

Ook voor de horecaondernemer bieden wij onze pubquizzen aan. In deze coronatijd zijn alternatieve avondactiviteiten natuurlijk zeer welkom. Kies bijvoorbeeld voor een duo-pubquiz! U meldt zich eenvoudig aan op de website en wij zorgen voor de rest, onder meer door onze eigen, kwalitatieve appratuur op locatie in te zetten. Naast online aanmelden voor zakelijke events, kunt u ons ook bereiken via 06 – 14 870 161 of via het contactformulier voor een programma op maat.

Scroll naar top