Organiseer voor uw bedrijfsuitje een pubquiz

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Organiseer voor u bedrijfsuitje een online pubquiz bij Mr. Bright’s Quiz Night! Iedere woensdag- en zaterdagavond organiseren we live pubquizzen met iedere keer een ander thema. Zo zorgen we ervoor dat ieder bedrijf de leukste online pubquiz kan organiseren voor een bedrijfsuitje vanuit huis. Dankzij deze ‘corona-proof’ activiteit organiseert u toch nog een leuke gelegenheid voor gezelligheid en teambuilding onder collega’s.

Wij organiseren uw ideale bedrijfsuitje met een pubquiz die bij uw bedrijf past

Een pubquiz is het ideale online bedrijfsuitje voor iedereen die in uw bedrijf werkzaam is. Het is een interactieve bezigheid, het nodigt uit om elkaar uit te dagen en het kan zelfs onderdeel zijn van teambuilding. In deze tijd is het voor ieder bedrijf lastig om een origineel bedrijfsuitje te organiseren, waardoor je al snel bij de online activiteiten zoals een pubquiz terechtkomt. Mr. Bright’s Quiz Night doet hier nog een stap bovenop, want wij overleggen graag met u over een programma op maat. Wij verzorgen bijvoorbeeld een online pubquiz in uw huisstijl en maken diverse spelvormen mogelijk. Hiervoor beschikken wij altijd over de juiste technische middelen.

Een pubquiz in een café of bar

Wanneer de coronamaatregelen het toelaten, is het natuurlijk ook mogelijk om een pubquiz op kantoor, in een café of op een andere gewenste locatie te organiseren. Door onze 22 jaar ervaring met het organiseren van pubquizzen op locatie, zorgen we er ook hierbij voor dat alle technieken voorhanden zijn voor een onvergetelijke avond.

Bel ons en bespreek de opties voor u

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw online bedrijfsuitje te bespreken en de pubquiz met ons te organiseren. U kunt hiervoor het best telefonisch contact opnemen. Bel naar 06 – 14 870 161 en geef uw wensen aan ons door.

Scroll naar top