Speel een quiz online

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Speel een uitdagende, grappige quiz met originele vragen online bij Mr. Bright’s Quiz Night! Iedere woensdag- en zaterdagavond organiseren wij dit voor iedereen die graag vanuit huis een leuke avond wil beleven. In coronatijd is dit natuurlijk de ideale activiteit! Speel een quiz online vanaf de app en volg de livestream op een PC, laptop, smart-tv en tablet. Zo kan iedereen op een eenvoudige manier op iedere locatie meedoen. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de techniek te allen tijde in orde is.

Speel samen een quiz online en win leuke prijzen

Bij een online quiz, speelt u natuurlijk ook om leuke prijzen te winnen! Of je nu een pubquiz vanuit huis speelt, op locatie of op kantoor: Mr. Bright’s Quiz Night maakt iedere quiz speciaal. Wilt u voor uw bedrijf een leuke avond organiseren, bijvoorbeeld voor een kerstborrel? Samen met u organiseren we graag een unieke pubquiz met de content die u wenst. Dit kunnen bijvoorbeeld audio- en videofragmenten zijn over uw collega’s of bedrijf. Informeer naar de mogelijkheden voor onze bedrijfsquiz!

Koop een game pass of neem contact met ons op

Mr. Bright’s Quiz Night heeft al meer dan 22 jaar ervaring met het organiseren van pubquizzen met de meest originele quizvragen. In onze online pubquiz agenda vindt u het programma met pubquizzen waar u als individu of met uw team aan mee kunt doen. Hiervoor koopt u een game pass voor de specifieke datum. Bedrijven kunnen het best contact met ons opnemen voor een organisatie op maat. Bel hiervoor naar 06 – 14 870 161.

Scroll naar top