Interactieve pubquiz

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Een interactieve pubquiz met collega’s organiseert u heel makkelijk online via Mr. Bright’s Quiz Night. Ideaal wanneer u iets leuks wilt doen met uw collega’s of teamgenoten in coronatijd! Door onze kwalitatieve livestreams is het mogelijk om vanaf iedere gewenste locatie mee te doen met een avondvullende, interactieve pubquiz. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij vertellen u graag meer en stemmen onze pubquiz af op uw wensen.

Hoe speelt u een interactieve pubquiz met collega's?

Wanneer er in uw bedrijf veel thuiswerkers zijn in deze coronatijd, wilt u soms ook eens wat anders dan alleen de zakelijke videogesprekken. Kies voor een interactieve pubquiz van Mr. Bright’s Quiz Night en iedereen beleeft een uitdagend, origineel en vooral gezellig online bedrijfsuitje! Ook bij de kerstborrel is een door ons georganiseerde pubquiz de perfecte aanvulling op de middag of avond. Wanneer u ons inschakelt voor uw pubquiz, bespreken we precies met u hoe we de pubquiz in elkaar zetten. Wilt u interactie creëren met quizvragen over uw bedrijf? Wilt u audio- en videofragmenten van uw bedrijf toevoegen? Dit zijn vragen die we samen met u stellen. Uiteraard zorgen wij altijd voor de meest kwalitatieve apparatuur en/of streaming!

Speel met collega's, vrienden of familie

Onze interactieve online pubquiz is natuurlijk ook ideaal om met vrienden te spelen. Daag elkaar uit met algemene kennisvragen of doe mee met een speciale pubquiz-editie uit ons programma! Hiervoor koopt u eenvoudig een ‘game pass’ in onze online ticketshop. Heeft u vragen? Bel dan naar 06 – 14 870 161 of vul het contactformulier in.

Scroll naar top