✔ Quiz geheel naar uw wens
 Op elke locatie mogelijk
 Voor kleine en grote groepen

Internationale pubquiz

Als u een leuke activiteit voor een internationaal gezelschap zoekt, is onze online internationale pubquiz dé uitkomst.

Koop eenvoudig een game pass voor de volgende quiz in de agenda, zorg dat u met veel energie klaar zit en laat uzelf op de proef stellen!

De pubquiz is te spelen in uw eentje, maar is natuurlijk nog veel leuker met uw internationale gezelschap.

Leer uw gezelschap beter kennen met de internationale pubquiz

Kent u het internationale gezelschap waarmee u omgaat nog niet zo goed, bijvoorbeeld omdat het nieuwe studie- of werkgenoten zijn? Dan breekt de internationale pubquiz van Mr. Bright’s Quiz Night het ijs. Leer elkaar beter kennen door vanuit huis of een andere locatie naar keuze mee te spelen aan de digitale pubquiz die we wekelijks organiseren. Het is tevens mogelijk om een bedrijfsquiz op maat te laten samenstellen, zodat het internationale team binnen uw bedrijf elkaar beter leert kennen tijdens een pubquiz. Hierin is vrijwel alles mogelijk!

Bent u benieuwd? Speel dan mee of neem contact met ons op

Bent u enthousiast geworden door onze internationale pubquiz? Koop dan online een game pass en trommel uw internationale gezelschap op om vanuit huis of gezellig samen mee te spelen met een quiz naar keuze. Er is altijd wel een geschikte pubquiz voor u en uw gezelschap. Heeft u interesse in een quiz op maat? Neem dan contact op met ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl.