Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Een online pubquiz is in deze coronatijd dé activiteit voor thuis! Nodig je vrienden uit of schuif aan met je huisgenoten en doe mee met een originele en uitdagende pubquiz waar iedereen gegarandeerd plezier mee beleeft. Mr. Bright’s Quiz Night is al meer dan 22 jaar actief als organisator van pubquizzen. Vanwege de maatregelen van het RIVM hebben wij ons gericht op de online pubquiz voor thuis, uiteraard via livestreams van hoge kwaliteit. En dat iedere woensdag- en zaterdagavond!

Voor iedereen organiseren wij de leukste online pubquiz voor thuis

Wanneer je graag vaker meedoet aan een online pubquiz, wil je natuurlijk ook wat variatie en uitdaging. Daar kun je bij Mr. Bright’s Quiz Night op rekenen! Zoek je bijvoorbeeld een leuke Halloween-activiteit? Hier stemmen wij onze online quizvragen volledig op af. De online pubquiz speel je thuis op een interactieve manier via onze speciale app. De stream is bovendien te volgen via verschillende platforms, zoals je laptop of je smart-tv. Is er een mogelijkheid om met je groep op een andere locatie bij elkaar te komen, bijvoorbeeld met collega’s op kantoor of in een café? Ook dan gaan wij graag met jou de samenwerking aan om een onvergetelijke pubquiz-avond te organiseren. Bij ons is alles mogelijk!

Koop vandaag nog je game pass

Bekijk ons programma, bestel je ‘game pass’ online en sluit je thuis aan bij de pubquiz op de door jouw gewenste datum. De passes zijn verkrijgbaar voor zowel individuen als teams. Voor vragen over onze pubquizzen of organisatie op locatie bereik je ons via 06 – 14 870 161 of via het contactformulier.

Scroll naar top