MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

SPEEL ONLINE MEE!

SPEEL MEE IN ONZE ONLINE PUBQUIZ

Iedere woensdag- en zaterdagavond zenden we de online pubquiz uit via internet. Je kan hieraan deelnemen in je uppie, maar het is natuurlijk nóg leuker om samen met vrienden en/of familie een team te vormen. Bovendien zijn er prijzen te winnen voor zowel het winnende team, als overige deelnemers!

Meespelen is heel eenvoudig, in onze online pubquiz agenda klik je op de pubquiz waar je online aan wilt meedoen.

De uitzending van de online pubquiz begint altijd 15 minuten voor aanvang van de pubquiz zelf – zorg dus dat je op tijd klaar zit! 

Op deze pagina leggen we in het kort, en stapsgewijs uit hoe het precies werkt. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij dat uiteraard graag!

VORM JE EIGEN QUIZTEAM OF SPEEL ALLEEN

In je uppie spelen kan en is natuurlijk mogelijk, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Vorm daarom een team met vrienden en/of familie.

WAT HEB IK ALLEMAAL NODIG OM TE KUNNEN MEEDOEN?

Eigenlijk niet zo heel veel, onze online pubquiz werkt op zowel PC’s, laptops, tablets, smartphones en smart TV’s! Bovendien worden Chromecast en AirPlay ondersteunt!

HOE KAN IK MIJN QUIZTEAM INSCHRIJVEN?

Klik in de online pubquiz agenda op de quiz waar je aan wilt deelnemen en deze leidt je naar de ticketpagina van GUTS om een game pass te kopen.

WAT KOST HET OM MEE TE SPELEN?

Om alle kosten te dekken van de online pubquiz dien je in het bezit te zijn van een game pass om mee te doen. Er zijn zowel individuele-, als team game passes verkrijgbaar!

KUNNEN WE EIGENLIJK PRIJZEN WINNEN?

Een pubquiz zonder prijzen is natuurlijk geen pubquiz, daarom geven wij ook online prijzen weg, zowel aan het winnende team als via een verloting onder de andere teams.

WORDT DE QUIZ IN HET NEDERLANDS GEPRESENTEERD?

Ja, zowel de internationale-, als de Nederlandse online pubquiz worden in het Nederlands gepresenteerd. De internationale pubquiz overigens ook in het Engels!

HOE VUL IK DE ANTWOORDEN ONLINE IN?

We hebben speciale online pubquiz antwoordformulieren, deze kan je via de website aanklikken en/of via onze speciale smartphone app! Klik hier voor de uitleg!

WANNEER IS DE EINDUITSLAG BEKEND?

In het algemeen binnen 5 à 10 minuten na afloop van de online pubquiz. De uitslag wordt dan direct op onze website geplaatst en kan je vinden onder de knop ‘online results’

MIJN QUIZ TEAM STAAT NIET IN DE EINDUITSLAG!

Dat kan helaas wel eens gebeuren, neem in dat geval even contact met ons op dan duiken wij in de krochten van de database om dit z.s.m. voor jullie op te lossen!

DAN NOG EVEN DIT...

Zorg er voor dat je voor het bekijken van de online pubquiz over een stabiele internetverbinding beschikt. Vanuit de Quiz Cave sturen wij het signaal weg over een supersnelle, én stabiele bedrade internetverbinding – zelfs als die zou wegvallen is er geen probleem, als backup wordt het signaal namelijk simultaan via een 4G verbinding meegezonden.

KAN IK DE PUBQUIZ TERUGKIJKEN?

Nee, dat is helaas vanwege vele redenen (licenties, VOD kosten e.d.) momenteel niet mogelijk. Dat is tevens de reden dat het tijdens de online pubquiz niet mogelijk is om terug te spoelen. Wellicht dat dit in de toekomst gaat veranderen als de inkomsten daar de mogelijkheid voor bieden.

Scroll naar top