MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

SPEEL mee in onze online pubquiz

Iedere woensdag- en zaterdagavond zenden we de online pubquiz uit via internet. Je kan aan deze digitale pubquiz deelnemen in je uppie, maar het is natuurlijk nóg leuker om samen met vrienden en/of familie een team te vormen. Bovendien zijn er prijzen te winnen voor zowel het winnende team als de overige deelnemers!

Meespelen is heel eenvoudig: in onze online pubquiz agenda klik je op de digitale pubquiz waar je aan mee wilt meedoen.

De uitzending van de pubquiz begint altijd 15 minuten voor aanvang van de pubquiz zelf – zorg dus dat je op tijd klaar zit!

Op deze pagina leggen we in het kort, en stapsgewijs uit hoe de digitale pubquiz precies werkt. Mocht je nog vragen hebben, dan horen wij die uiteraard graag!

VORM JE EIGEN QUIZTEAM OF SPEEL ALLEEN

In je uppie spelen kan en is natuurlijk mogelijk, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Vorm daarom een team met vrienden en/of familie, gewoon bij iemand thuis!

WAT HEB IK ALLEMAAL NODIG OM TE KUNNEN MEEDOEN?

Eigenlijk niet zo heel veel. Onze digitale pubquiz werkt op zowel PC’s, laptops, tablets, smartphones en smart TV’s! Bovendien worden Chromecast en AirPlay ondersteund!

HOE KAN IK MIJN QUIZTEAM INSCHRIJVEN?

Klik in de online pubquiz agenda op de quiz waar je aan wilt deelnemen en deze leidt je naar de ticketpagina van GUTS om een game pass te kopen.

WAT KOST HET OM MEE TE SPELEN?

Om alle kosten van de digitale pubquiz te dekken van de digitale pubquiz dien je in het bezit te zijn van een game pass om mee te doen. Er zijn zowel individuele-, als team game passes verkrijgbaar!

KUNNEN WE EIGENLIJK PRIJZEN WINNEN?

Een digitale pubquiz zonder prijzen is natuurlijk geen pubquiz, daarom geven wij ook online prijzen weg, zowel aan het winnende team als via een verloting onder de andere teams.

WORDT DE QUIZ IN HET NEDERLANDS GEPRESENTEERD?

Ja, zowel de internationale-, als de Nederlandse digitale pubquiz worden in het Nederlands gepresenteerd. De internationale pubquiz overigens ook in het Engels!

HOE VUL IK DE ANTWOORDEN ONLINE IN?

We hebben speciale pubquiz antwoordformulieren. Deze kan je op de website en/of via onze speciale smartphone-app aanklikken! Klik hier voor de uitleg!

WANNEER IS DE EINDUITSLAG BEKEND?

In het algemeen binnen vijf à tien minuten na afloop van de digitale pubquiz. De uitslag wordt dan direct op onze website geplaatst en kan je vinden onder de knop ‘online results’.

MIJN QUIZ TEAM STAAT NIET IN DE EINDUITSLAG!

Dat kan helaas wel eens gebeuren, neem in dat geval even contact met ons op. Dan duiken wij in de krochten van de database om dit zo snel mogelijk voor jullie op te lossen!

DAN NOG EVEN DIT...

Zorg er voor dat je voor het bekijken van de online pubquiz over een stabiele internetverbinding beschikt. Vanuit de Quiz Cave sturen wij het signaal weg over een supersnelle, én stabiele bedrade internetverbinding. Zelfs als die zou wegvallen is er geen probleem, als back-up wordt het signaal namelijk simultaan via een 4G verbinding meegezonden.

KAN IK DE PUBQUIZ TERUGKIJKEN?

Nee, dat is helaas vanwege vele redenen (zoals licenties en VOD kosten) momenteel niet mogelijk. Dat is tevens de reden dat het tijdens de online pubquiz niet mogelijk is om terug te spoelen. Wellicht dat dit in de toekomst gaat veranderen als de inkomsten daar de mogelijkheid voor bieden.

Scroll naar top