HOE WERKT DE ONLINE PUBQUIZ?

LET’S MAKE THE PUB QUIZ FUN AGAIN!

Nu het spelen van een reguliere pubquiz voorlopig niet op grote schaal in de horeca kan zal Mr. Bright’s Quiz Night de multimediale pubquiz online blijven uitzenden! De pubquiz is in je uppie en/of met vrienden op afstand te spelen en wordt iedere woensdag- én zaterdagavond live via onze website uitgezonden!

 

“Maar hoe werkt het dan?” is een veelgehoorde vraag. Nou eigenlijk heel eenvoudig als je onderstaand stappenplan volgt, uiteraard voorzien van het nodige stockphoto geweld!

VORM EEN QUIZTEAM MET VRIENDEN, OF SPEEL IN JE UPPIE!

Je kan in je uppie meespelen, maar natuurlijk is het veel leuker om een team te vormen met vrienden en familie!

WAT HEB IK ALLEMAAL NODIG OM MEE TE DOEN?

Eigenlijk heel weinig, een internetverbinding en een apparaat (PC, tablet, telefoon) dat YouTube ondersteunt is voldoende!

HOE MELD IK ONS AAN VOOR DE ONLINE QUIZ?

Van te voren aanmelden is niet nodig, je team wordt automatisch ingeschreven zodra je het eerste antwoordformulier instuurt.

WAT KOST HET OM MET DE ONLINE PUBQUIZ MEE TE DOEN?

Je inschrijfgeld kan je middels een donatie voldoen op onze homepage door op één van de Tikkie knoppen te klikken!

ZIJN ER OOK PRIJZEN TE WINNEN TIJDENS DE ONLINE QUIZ?

Natuurlijk! Wat is een pubquiz zonder prijzen? Er zijn prijzen voor de winnaar, leukste teamfoto en er worden prijzen verloot!

WORDT DE ONLINE PUBQUIZ IN HET NEDERLANDS GEPRESENTEERD?

Ja! Zowel de internationale-, als de Nederlandse pubquiz op worden in het Nederlands gepresenteerd.

HOE VUL IK DE ANTWOORDEN ONLINE IN?

Op de homepage staan knoppen in verschillende kleuren die naar de antwoorformulieren leiden.

WANNEER IS DE EINDUITSLAG BEKEND?

De einduitslag is meestal binnen een kwartier na afloop bekend, de dag na de quiz worden alle overige winnaars bekend gemaakt.

MIJN TEAM STAAT NIET IN DE UITSLAG!

Dat kan gebeuren doordat je een typefout hebt gemaakt in je teamnaam/e-mail. Neem contact met ons op en we zoeken het uit!

ZIJN ER NOG MEER DINGEN WAAR WE REKENING MEE MOETEN HOUDEN?

Eigenlijk niet, al zou je natuurlijk om met je team te kunnen overleggen nog Skype, Zoom of soortgelijke conference call software moeten installeren – dat kunnen wij helaas niet voor je doen. Daarnaast is het handig dat de persoon die het antwoordformulier invult een tweede scherm tot zijn beschikking heeft – anders wordt het wel heel druk op het laptopscherm met de quiz, de conference call én de antwoordformulieren.

 

GUILTY PLEASURES

Iedere pubquiz wordt speciaal voor de desbetreffende uitzenddatum gemaakt, daarbij worden ook de wensen van jullie – de quizspelers – meegenomen. Stuur ons daarom je guilty pleasure wensen toe, dat kan van alles zijn van boybands tot geschiedenis.