✔ Quiz geheel naar uw wens
 Op elke locatie mogelijk
 Voor kleine en grote groepen

Pubquiz voor uw kroeg in de Horeca

Als u werkzaam bent in de horeca en een pubquiz wilt organiseren, staan we bij Mr. Bright’s Quiz Night voor u klaar!

Wij reiken u alles aan wat u nodig heeft om een leuke middag of avond voor uw gasten te verzorgen.

Met onze bijna kwarteeuw aan ervaring, weet u zeker dat u met onze pubquiz voor de horeca de leukste avond of middag organiseert in uw kroeg!

In de horeca een onvergetelijke pubquiz organiseren

Een pubquiz is dé manier om mensen naar uw zaak in de horeca te lokken. U biedt immers geen standaard avondje uit aan, maar zorgt voor een uitdagende, interactieve bezigheid. Om de pubquiz in uw café, bar of andere zaak tot een succes te maken, bieden wij u een speciaal ‘pubquiz-voor-de horeca-pakket’ aan. Hiermee haalt u in één keer alles in huis voor een geslaagde tijd: van een complete pubquiz tot professionele promotiematerialen en een presentatiehandleiding. Meer dan dit heeft u niet nodig voor een onvergetelijke pubquiz in de horeca!

Interesse? Neem contact met ons op

Spreekt onze pubquiz voor de horeca u aan? Ziet u dit als dé kans om meer omzet te generen en een gezellige avond te verzorgen in uw kroeg voor uw (vaste) gasten? Bestel dan direct een pubquiz-voor-de-horeca-pakket met alles erop en eraan. U wordt dan volledig ontzorgd in het organiseren van de quiz en hoeft alleen nog te doen waar u goed in bent: uw gasten vermaken en serveren. Heeft u interesse in een persoonlijke quiz voor uw bedrijf? Neem dan contact op met ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl en we denken met u mee.