Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Als u bij Mr. Bright’s Quiz Night een quiz bestelt, ontvangt u altijd een complete pubquiz. Dat betekent dat u direct klaar bent om een leuke middag of avond te organiseren in uw bar, restaurant of andere horecagelegenheid! Wilt u een quiz op het werk doen? Ook dan rekent u bij ons op een kant-en-klare pubquiz. Laat het plezier maar beginnen!

Wat houdt de complete pubquiz in?

U wilt nu waarschijnlijk weten wat de complete pubquiz inhoudt. Het antwoord is: wat niet? Wanneer u bij ons een kant-en-klare pubquiz bestelt, is deze ook meteen klaar voor gebruik. U kunt dus direct beginnen met spelen. Wat u exact ontvangt, is afhankelijk van of u een standaardquizpakket of een op maat gemaakte variant bestelt. De complete pubquiz wordt in ieder geval geleverd met:

  • Genoeg entertainende quizvragen
  • Spelmaterialen voor meerdere teams, waaronder full-colour en digitale antwoordformulieren
  • Gedrukte en digitale promotiematerialen
  • Een overzichtelijke presentatiehandleiding
  • Support op afstand

De kant-en-klare pubquiz is bovendien in meerdere varianten te bestellen. Ga bijvoorbeeld voor een internationale pubquiz met een meertalig gezelschap of kies voor de speciale kerst-pubquiz voor de feestdagen!

Bestel direct of informeer naar maatwerk

Met wie gaat u onze pubquiz spelen? Bestel direct een quizpakket naar keuze en ontvang een complete pubquiz. Heeft u interesse in een kant-en-klare pubquiz met vragen die zijn toegespitst op uw bedrijf? Neem dan contact op met ons kantoor in Den Haag door te bellen naar 06 – 14 870 161 of te mailen naar info@quiznight.nl, zodat we met u mee kunnen denken!

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz