KOOP EEN PUBQUIZ, SPEEL EEN ONLINE QUIZ OF BOEK EEN BEDRIJFSQUIZ!

LIVE ONLINE QUIZ

Een pubquiz speelt u samen in het café en/of online bij Mr. Bright’s Quiz Night! Zeker in deze tijd is het een geweldig idee om een pubquiz te spelen met vrienden, familie of collega’s, die bij ons via een livestream wordt uitgezonden. De livestream vindt plaats op iedere woensdag- én de eerste zaterdagavond van de maand en wordt live uitgezonden vanuit onze Quiz cave!

Uiteraard kan iedereen meedoen met de quiz. Bestel uw tickets via onze speciale pubquiz ticketshop én laat zien hoeveel kennis u in huis heeft!

EEN PUBQUIZ IN UW CAFÉ OF BAR ORGANISEREN?​

Bent u als horecaondernemer op zoek naar een manier om, juist in coronatijd, uw omzet te verhogen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg met de meest entertainende ‘out of the box’ quizpakketten die er zijn. Daarnaast hebben we in coronatijd zelfs een ‘no cure, no pay’ variant om u op weg te helpen!

Wij denken met u mee over de meest passende pubquiz voor uw café of bar óf een quiz-livestream voor uw bedrijf. Hierbij maken we, zowel online als op locatie, gebruik van de modernste technieken.

EEN QUIZ VOOR UW BEDRIJF

Bent u op zoek naar een entertainende pubquiz voor uw evenement, bedrijfs- of teamuitje? Mr. Bright’s Quiz Night kan u daar een heel eind mee op weg helpen! Onze speciale LIVE quiz arrangementen kunnen zowel op lokatie als online voor u georganiseerd worden en zijn geschikt voor zowel kleine- als grote groepen. Bovendien kunnen ze gepresenteerd worden in zowel de Nederlandse en Engelse taal.

BOEK NU EEN SILENT PUBQUIZ

Mr. Bright introduceert dé Silent Pubquiz Silent Pubquiz! Niet zomaar een standaard pubquizje met wat koptelefoons, maar een compleet nieuw pubquizconcept te spelen met kleine groepen tot duizenden mensen aan toe. Boek nu snel Mr. Bright’s Silent Pubquiz voor uw bedrijf, vereniging of evenement, inclusief alle benodigde techniek, presentatie tot zelfs een DJ aan toe zodat iedereen na afloop van de pubquiz nog gezellig kan nagenieten en/of dansen.

PLAN DIRECT UW PUBQUIZ IN!

Heeft u interesse in een leuke en uitdagende online pubquiz met uw gezelschap? Bekijk onze agenda en plan direct uw avond in, bij u in huis of op een andere gewenste locatie! Ook voor alle thuiswerkers binnen uw bedrijf is een pubquiz via een livestream de ideale teambuildingactiviteit. Ontdek alle mogelijkheden op onze website en daag elkaar uit met de meest originele, grappige en prikkelende vragen.
Welkom bij de grondlegger
van de pubquiz in Nederland!

NEXT ONLINE QUIZ

D
H
M
S
Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz