KOOP EEN PUBQUIZ VOOR UW CAFÉ, OF BOEK EEN BEDRIJFSQUIZ!

EEN PUBQUIZ IN UW CAFÉ OF BAR ORGANISEREN?​

Bent u als horecaondernemer op zoek naar een manier om, juist na coronatijd, uw omzet te verhogen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag op weg met de meest entertainende ‘out of the box’ quizpakketten die er zijn. Daarnaast hebben we in coronatijd zelfs een ‘no cure, no pay’ variant om u op weg te helpen!

Wij denken met u mee over de meest passende pubquiz voor uw café of bar óf een quiz-livestream voor uw bedrijf. Hierbij maken we, zowel online als op locatie, gebruik van de modernste technieken.

EEN QUIZ VOOR UW BEDRIJF

Bent u op zoek naar een entertainende pubquiz voor uw evenement, bedrijfs- of teamuitje? Mr. Bright’s Quiz Night kan u daar een heel eind mee op weg helpen! Onze speciale LIVE quiz arrangementen kunnen zowel op lokatie als online voor u georganiseerd worden en zijn geschikt voor zowel kleine- als grote groepen. Bovendien kunnen ze gepresenteerd worden in zowel de Nederlandse en Engelse taal.

PLAN DIRECT UW PUBQUIZ IN!

Heeft u interesse in een leuke en uitdagende online pubquiz met uw gezelschap? Bekijk onze agenda en plan direct uw avond in, bij u in huis of op een andere gewenste locatie! Ook voor alle thuiswerkers binnen uw bedrijf is een pubquiz via een livestream de ideale teambuildingactiviteit. Ontdek alle mogelijkheden op onze website en daag elkaar uit met de meest originele, grappige en prikkelende vragen.

NO ONLINE QUIZ UNTIL FURTHER NOTICE!

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz