Een teamuitje online organiseren

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Als u een gezellig teamuitje online wilt organiseren, is onze pubquiz de ideale groepsactiviteit! Of u nu met uw bedrijf, vereniging, sportclub of ander gezelschap online een teamuitje wilt organiseren: een pubquiz is altijd een goede keuze. Mr. Bright’s Quiz Night organiseert al bijna een kwarteeuw uitdagende en gezellige pubquizzen door heel het land. Omdat dit tijdens corona helaas niet mogelijk was, hebben we de groepsactiviteit ook online mogelijk gemaakt. Doordat het teamuitje online plaatsvindt, kunt u het eenvoudig vanuit huis of op een andere locatie organiseren.

Het leukste teamuitje, maar dan online!

Tegenwoordig valt het niet mee om een leuke activiteit voor uw team te organiseren. Al snel komt u uit op onlineborrels, maar hierbij mist de interactie. Waarom kiest u dan niet voor een complete pubquiz met originele en prikkelende vragen? Omdat we veel ervaring hebben met het organiseren van pubquizzen, zowel online als fysiek, is bij ons vrijwel alles mogelijk voor een leuke groepsactiviteit. Kies voor een interactieve pubquiz waarin men elkaar beter leert kennen of doe als teamuitje mee aan een onlinequiz over algemene kennis. Weet u dat uw team gek is van muziek? Dan is het organiseren van een teamuitje in de vorm van een muziekquiz die online plaatsvindt een uitstekende optie!

Bespreek uw wensen voor het online organiseren van uw teamuitje

Om ervoor te zorgen dat uw teamuitje in de vorm van een bedrijfsquiz, die u online gaat organiseren, een succes wordt, beschikken we over geavanceerde apparatuur. Zo wordt u van A tot Z ontzorgd bij uw onvergetelijke online teamuitje. Natuurlijk ontzorgen we u ook als u de groepsactiviteit niet online, maar fysiek wilt laten plaatsvinden. Heeft u vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken voor een online of fysieke groepsactiviteit? Neem dan contact op met ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz