Speel een quiz online

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Speel een uitdagende, grappige en gezellige quiz online bij Mr. Bright’s Quiz Night! Elke week organiseren we quizzen voor iedereen die graag vanuit huis een leuke avond beleeft. Zorg dat u een apparaat met browser én een flinke dosis enthousiasme heeft en speel online mee aan een quiz naar keuze! U kunt vanaf elke locatie meedoen en wij zorgen er natuurlijk voor dat de techniek te allen tijde in orde is.

Speel samen een quiz online en win leuke prijzen

Als u graag prijzen wint is het duidelijk: speel online mee aan een quiz naar keuze van Mr. Bright’s Quiz Night! Of u nu meespeelt aan een pubquiz vanuit huis, kantoor of een andere locatie: wij maken elke quiz de moeite waard door de leuke prijzen. Als u graag een pubquiz wilt inhuren voor uw bedrijf, stellen we samen met u een quiz samen met de content die u wenst. Dit kunnen bijvoorbeeld audio- en videofragmenten van collega’s zijn. De mogelijkheden zijn haast eindeloos voor een bedrijfsquiz!

Koop direct een game pass of neem contact met ons op

Heeft u zin in een leuke tijd? Speel dan zeker online mee aan een quiz naar keuze met de meest originele quizvragen. In onze online pubquizagenda vindt u het programma en kunt u een keuze maken voor een quiz waar u alleen of met een gezelschap aan wilt deelnemen. Hierna koopt u eenvoudig een game pass via de website. Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden ontdekken? Neem dan contact op met ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz