Speel de leukste quizvragen online

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

De pubquizzen van Mr. Bright’s Quiz Night bevatten de leukste en meest originele quizvragen, waarmee u uw collega’s, vrienden of familie online op de proef stelt! Al bijna een kwarteeuw organiseren wij quizzen op locaties door het hele land. We bedachten ons echter, dat een pubquiz met leuke quizvragen ook makkelijk online georganiseerd kan worden. Daarom zorgen we er tegenwoordig voor dat iedereen ook vanuit huis een geweldige quizavond beleeft!

Daag elkaar uit met de meest originele quizvragen in een online omgeving

Weet u wat het leukste is aan Mr. Bright’s Quiz Night? Vrijwel alles is mogelijk! Wilt u een quizavond organiseren voor uw bedrijf met daaraan gerelateerde vragen? Of test u liever de kennis van uw vrienden of familie met onze muziekquiz? We bespreken graag de mogelijkheden voor een pubquiz op maat waaraan iedereen vanuit huis kan deelnemen. Natuurlijk kunt u ook gewoon meespelen met de volgende pubquiz die online plaatsvindt! U volgt de quiz dan online via een uitstekende livestream, waardoor u geen quizvragen zult missen.

Maak uw wensen kenbaar

Er zijn veel mogelijkheden voor het deelnemen aan een pubquiz. Wilt u bijvoorbeeld een pubquiz in uw café laten plaatsvinden? Of zoekt u een geschikte pubquiz voor een andere horecagelegenheid? Dit is natuurlijk nog nét iets leuker dan online quizvragen beantwoorden. Maak uw wensen kenbaar en bespreek de mogelijkheden met ons door te bellen naar 06 – 14 870 161 of stuur een e-mail naar ons kantoor in Den Haag via info@quiznight.nl.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz