Quizavond organiseren

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Als u een quizavond wilt organiseren, doet u dit het best met behulp van Mr. Bright’s Quiz Night. U weet dan namelijk zeker dat u en uw gezelschap een onvergetelijke avond beleven! Waarom? Omdat wij beschikken over bijna een kwarteeuw ervaring met het organiseren van pubquizzen. We weten dus als de beste hoe we een uitdagende en gezellige quizavond moeten organiseren!

Een quizavond organiseren kan online en op locatie

Doordat we wekelijks verschillende digitale pubquizzen hosten, is het mogelijk om thuis een leuke quizavond te organiseren met een gezelschap naar keuze. Het enige dat u hiervoor hoeft te doen, is game passes kopen, zorgen voor een apparaat met browser en klaar zitten bij aanvang van de quiz. Wilt u de quizavond interactiever maken, bijvoorbeeld omdat u een pubquiz in uw café wilt organiseren? Ook dan staan we voor u klaar. U kunt dan direct online een professioneel quizpakket met alles erop en eraan bestellen of contact met ons opnemen voor een bedrijfsquiz op maat.

Laat u volledig ontzorgen

Er zijn bij Mr. Bright’s Quiz Night dus voldoende mogelijkheden om een quizavond te organiseren. Hoe mogen we u van dienst zijn? Bestel uw game pass voor een quiz uit onze agenda direct online of neem contact met ons op voor een complete quiz op maat voor uw bedrijf. U bereikt ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz