Maak gebruik van onze pubquiz voor in uw café

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Bent u op zoek naar een pubquiz voor in uw café? Dan moet u zeker bij Mr. Bright’s Quiz Night zijn. Wij zijn er voor elke uitbater die denkt: “Ik wil een leuke pubquiz organiseren in mijn café!” Al bijna een kwarteeuw verzorgen wij pubquizzen in tientallen horecagelegenheden in het land. Als u dus op zoekt bent naar een ervaren én betrouwbare partij die de leukste pubquizzen van het land maakt, dan zit u bij ons goed! Ons motto is: “Nobody wins, unless everybody wins!” Wat betekent dat we er samen alles aan doen om de pubquiz in uw café tot een succes te maken.

Verzekerd van een leuke pubquiz met onze variant voor in het café!

Als u denkt: “Ik wil een pubquiz in mijn café organiseren!” en u maakt gebruik van onze quiz, dan nemen we u alles uit handen. Wij bieden u namelijk een keiharde “no-stress-garantie” met onze complete pubquiz. U hoeft zich daardoor geen zorgen te maken over de belangrijke zaken met betrekking tot de pubquiz. Aan alles is gedacht: van quizvragen tot professionele promotiematerialen om bezoekers te overtuigen om mee te spelen!

Kies voor onze pubquiz

Als u dus denkt: “Ik wil een pubquiz in mijn café organiseren!”, dan kiest u voor de pubquiz van Mr. Bright’s Quiz Night. Bestel uw quizpakket direct via de website of bekijk de veelgestelde vragen als u nog ergens over twijfelt. U kunt in dat geval ook contact opnemen met ons kantoor in Den Haag door te bellen naar 06 – 14 870 161 of een e-mail te sturen naar info@quiznight.nl. Samen zorgen we voor een onvergetelijke pubquiz in uw café tegen lage kosten. U gaat dan van: “Ik wil een leuke pubquiz in mijn café!” naar “Ik heb de leukste pubquiz in mijn café!”

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz