Dé pubquiz voor thuis

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Online meespelen met een pubquiz is tegenwoordig dé activiteit voor thuis! Nodig uw vrienden bij u thuis uit of verzamel uw huisgenoten en doe online mee met een originele en uitdagende pubquiz. Iedereen beleeft dan gegarandeerd een leuke tijd, zeker wanneer u voor een quiz van Mr. Bright’s Quiz Night gaat! Door onze jarenlange ervaring als organisator van pubquizzen, weten wij wel hoe we een leuke pubquiz voor thuis organiseren.

Iedereen kan meespelen met de leukste pubquiz voor thuis

Wanneer u vaker online meespeelt aan een pubquiz voor thuis, wilt u natuurlijk variatie en uitdaging. Daar kunt u bij Mr. Bright’s Quiz Night op rekenen! Zoekt u bijvoorbeeld een leuke Halloween-activiteit? Of spreekt een pubquiz voor thuis met het thema kerst u meer aan? Wij stemmen onze online-quizvragen af op verschillende thema’s. U speelt de pubquiz voor thuis op een interactieve manier mee via de livestream, die te volgen is op vrijwel elk apparaat met een browser. Is er een mogelijkheid om niet thuis, maar ergens anders met uw groep samen te komen voor een pubquiz? Bijvoorbeeld met collega’s op kantoor of in de horeca? Ook dan gaan we graag de samenwerking aan om er een onvergetelijke belevenis van te maken!

Koop snel uw game pass

Bekijk ons programma, bestel uw game pass voor een pubquiz naar keuze en speel online mee terwijl u thuis zit. De toegang tot de pubquiz is verkrijgbaar voor zowel individuen als teams, dus u kunt thuis online meespelen in uw uppie of met anderen. Heeft u nog vragen of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact op met ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz