Wij organiseren uw pubquiz overal in Nederland

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Wilt u met uw bedrijf meedoen aan de leukste pubquiz van Nederland? Dan is het inhuren van onze pubquiz een uitstekend idee! Dankzij onze jarenlange ervaring met het organiseren van pubquizzen, is er bij Mr. Bright’s Quiz Night vrijwel alles mogelijk. Of het nu gaat om een pubquiz vanuit huis, bij uw bedrijf of op een andere locatie: met onze moderne technische middelen maken we van elke pubquiz die we in Nederland organiseren een succes. Door ons gevarieerde programma is er bovendien altijd een pubquiz die u kunt inhuren!

Uitgebreide mogelijkheden voor een pubquiz bij uw bedrijf in Nederland

Als de grondlegger van de pubquiz in Nederland, blijven we ons continu ontwikkelen en verbeteren. We begrijpen door onze ervaring dat het inhuren van een pubquiz op locatie niet altijd mogelijk is. We denken dan ook graag met u mee om toch een onvergetelijk bedrijfsuitje te organiseren. De digitale pubquiz biedt hierin uitkomst. Zoekt u nog een leuke activiteit voor de kerst? Kies dan voor het inhuren van een kerst-pubquiz. We bieden altijd een complete pubquiz aan, eventueel afgestemd op de geboekte resultaten van uw bedrijf en de mijlpalen van collega’s voor een persoonlijke touch. Wanneer er in uw bedrijf in Nederland ook internationale collega’s werkzaam zijn, is een pubquiz met internationaal thema een uitstekend idee.

Ontdek de vele mogelijkheden

Zoals u ziet, heeft u bij ons veel mogelijkheden voor het inhuren van een pubquiz. Bovendien vindt u in ons programma ook pubquizzen om vanuit huis aan deel te nemen. Hier koopt u gemakkelijk een game pass voor, die u toegang geeft tot de onlinequiz. Heeft u hier vragen over of wilt u de mogelijkheden bespreken voor een pubquiz bij uw organisatie in Nederland? Bel dan naar ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of stuur een e-mail naar info@quiznight.nl.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz