Een onlinequiz met vrienden spelen

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Als u een onlinequiz met vrienden wilt spelen, vraag uw favoriete horecagelegenheid dan om gebruik te maken van de voor hen gratis mogelijkheid die wij aanbieden! Bij Mr. Bright’s Quiz Night willen we de horeca graag een handje helpen na de coronatijd. Dit wilt u toch ook doen voor uw favoriete bar, restaurant of andere horecagelegenheid? Sla de handen dan met ons ineen!

Een onlinequiz met vrienden die iedere horecazaak gratis kan organiseren

Uw favoriete horecagelegenheid heeft het in de coronatijd zwaar gehad. Er zijn weinig mogelijkheden geweest om omzet te genereren, laat staan winst te maken. Nu de mogelijkheden zich weer voordoen, willen wij hier graag op inspelen met onze gratis pubquiz. Uw favoriete horecagelegenheid maakt gratis gebruik van de quiz en u koopt met uw vrienden tickets om de uitdagende onlinequiz te spelen. Klinkt goed, nietwaar?

Laat uw favoriete horecatent kennis met ons maken

Om ervoor te zorgen dat u binnenkort een leuke onlinequiz met vrienden kunt spelen en uw favoriete horecatent winst maakt met onze gratis mogelijkheid, moeten zij eerst met ons in contact komen. Neemt u daarom contact op met uw stamkroeg en verwijs hen door naar ons. Zij ontvangen van ons dan een complete pubquiz voor een onvergetelijke middag of avond. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten? Bel dan naar ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of stuur een e-mail naar info@quiznight.nl.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz