Game Pass voor een pubquiz 
naar keuze bestellen

PUB QUIZ AGENDA

Neem deel aan uw favoriete pubquiz door gemakkelijk een game pass online te bestellen! Via onze online pubquizagenda kunt u eenvoudig online toegang kopen om mee te spelen met een pubquiz naar keuze. Klik op de betreffende pubquiz om direct online uw ticket te kopen en sluit aan op de aangegeven datum en het tijdstip. Zoals u ziet, kunt u bij Mr. Bright’s Quiz Night kiezen uit een gevarieerd programma aan pubquizzen. Ook zijn er af en toe quizzen met een speciaal thema, waardoor u altijd een ticket kunt bestellen voor een pubquiz die bij u en/of uw groep past.

KLIK HIERONDER OM EEN TICKET TE KOPEN

Voor elke pubquiz kunt u snel en gemakkelijk online een game pass kopen, voor zowel één persoon als een heel team. Bestaat uw groep uit een internationaal gezelschap? Dan is het een leuk idee om voor de internationale pubquiz online een ticket te kopen. Wilt u iets speciaals doen met Halloween of Kerstmis? Ook dan is online een quiz spelen een goed idee. De quizzen zijn makkelijk te volgen via een livestream van hoge kwaliteit. Zorg ervoor dat u vijftien minuten voor aanvang van de pubquiz klaar zit. Het is tot die tijd mogelijk om een game pass voor de pubquiz te bestellen. Wist u bovendien dat er prijzen te winnen zijn? Het loont dus ook nog eens om een ticket te kopen en online mee te spelen met de pubquiz!

Besluit om een ticket te bestellen en speel mee met de pubquiz!

Om de pubquiz zo interactief en toegankelijk mogelijk te maken, kunt u op elk apparaat met browser met de quiz meespelen. De antwoorden vult u in in onze speciale web-app of op de antwoordformulieren. Zo is het voor iedereen mogelijk om een game pass voor de pubquiz te bestellen en mee te spelen! Wilt u meer weten over het online kopen van een ticket voor de pubquiz of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een bedrijfsquiz? Neem dan contact op met ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz