Online muziekquiz

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Lijkt het u wel wat om online mee te spelen met een muziekquiz? Wilt u eens laten zien aan uw vrienden, familie of collega’s hoeveel verstand u van muziek heeft? Dan moet u zeker bij Mr. Bright’s Quiz Night zijn! Als specialist in het organiseren en samenstellen van pubquizzen, weten wij als geen ander hoe we een swingende muziekquiz in elkaar zetten!

Online een muziekquiz spelen en meeswingen op uw favoriete hits

Het fijne aan de quizzen van Mr. Bright’s Quiz Night is dat elke quiz op elke locatie is mee te spelen, zolang u maar over een apparaat met browser beschikt. Dat betekent dat u bijvoorbeeld online mee kunt spelen met de silent-pubquiz, een variant van de muziekquiz die uw favoriete kroeg op het terras kan organiseren! We organiseren echter ook wekelijks online diverse pubquizzen via een livestream én we bieden de mogelijkheid aan om een speciale muziekquiz voor uw bedrijf samen te stellen. Er is dus veel, héél veel mogelijk wanneer u graag online wilt meespelen met een muziekquiz van dé specialist op dit gebied!

Hoe gaat u meespelen? Koop een game pass of neem contact met ons op

Hoe wilt u meespelen met onze quiz? Gaat u vragen of uw lievelingskroeg onze pubquiz wil inhuren? Of speelt u vanuit huis mee aan een onlinequiz met vrienden? Koop in dat geval online een game pass voor een quiz naar keuze. Wanneer u interesse heeft in maatwerk, neemt u contact op met ons kantoor in Den Haag. U bereikt ons via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz