MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

KERSTBORREL QUIZ

BENT U NOG OP ZOEK NAAR EEN ONLINE PUBQUIZ VOOR UW KERSTBORREL? WIJ HELPEN U!

Waarschijnlijk hoort u nu al regelmatig: "Nee, we zitten vol", van bedrijven die niet gespecialiseerd in pubquizzen zijn. Maakt u zich geen zorgen, dankzij onze pubquiz ervaring van inmiddels 22 jaar zult u bij ons geen "nee" voor uw kiezen krijgen. Sterker, wij zullen ons voor de volle 100% inzetten om u op weg te helpen om uw online evenement tot een succes te maken... en dat ook nog eens voor een betaalbare prijs!

Ook dit jaar zal de planning van de kerstborrel van uw bedrijf en/of organisatie waarschijnlijk anders uitpakken dan normaal. Uiteraard wilt u iets ondernemen voor uw medewerkers/collega’s – zeker na een jaar als dit. “Hoe gaat dat er uitzien?”, vraagt u zich af.

 

Mr. Bright’s Quiz Night kan u daar een heel eind mee op weg helpen! Met onze speciale QuizMas arrangementen – zowel live op locatie en/of online! Misschien bent u voor de kerst op zoek naar een kleinschalig samenkomen, met inachtneming van de geldende RIVM-richtlijnen natuurlijk, waar u en een groep collega’s gezellig kunnen borrelen én een pubquiz kunnen spelen? Of wilt u daarnaast de pubquiz ook nog eens uitzenden voor collega’s die er, om wat voor reden dan ook, niet bij kunnen zijn? Dan kunnen wij dat allemaal voor u regelen, inclusief een speciale QuizMas borrelbox die wij kunnen laten bezorgen.

Waar moet u met de kerst allemaal aan denken bij een (online) pubquiz?

Om te beginnen of u het groots- óf kleinschalig wilt aanpakken. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk hoe u uw evenement wenst in te vullen. Uitgaande van een kerstborrel pubquiz op locatie is het verstandig om voor de kerst zo snel mogelijk te gaan plannen! Omdat veel locaties momenteel een beperkt aantal mensen kan toelaten is de beschikbaarheid bij sommige cafés en restaurants iets minder dan normaal het geval is.

Voor een online evenement is het ook verstandig om snel te schakelen – al is het bij ‘online-only-events’ een stuk makkelijker om met tijden te schuiven dan bij een kerstborrel op locatie! Samen met u zoeken wij een geschikte datum en tijdstip rondom de kerst en zorgen we ervoor dat uw collega’s, waar ter wereld zij zich ook bevinden, kunnen meedoen met een pubquiz! Omdat onze professionele stream ook in videoconference-applicaties kan worden geïmplementeerd, is het mogelijk om eventueel voorafgaand, of na afloop de borrel digitaal voort te zetten!

ER IS VEEL, HEEL VEEL MOGELIJK!

‘The Sky is the limit’, nou ja – bijna. Wij kunnen uw Quizmas pubquiz evenement in de hoogst mogelijke kwaliteit streamen (UHD). Daarnaast kunnen we live calls in de uitzending binnenhalen voor bijvoorbeeld een toespraak van de directeur of teamleider. Dit alles gebeurt real-time. Bovendien kunnen we naast het evenement uitzenden, de uitzending ook in hoge kwaliteit opnemen.

SPECIALE KERSTVRAGEN!

Uiteraard bevat de speciale kerst pubquiz van Mr. Bright vragen in het thema van kerst en andere thema’s naar keuze, bijvoorbeeld vragen die de algemene kennis testen. Ook zijn persoonlijke en zelfgekozen audio- en videofragmenten mogelijk. Daarnaast is het – net als bij standaard bedrijfspubquizzen – mogelijk de content geheel naar uw wensen en huisstijl aan te passen. Hoe dat werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 – 14 870 161 en wij leggen het u graag uit! Ontdek de opties voor uw kerst pubquiz en vele andere pubquiz-mogelijkheden.

Dat is, net als bij de standaard pubquiz voor bedrijven, afhankelijk van uw wensen, en het aantal mensen dat mee gaat spelen. Uiteraard hebben wij pubquizzen voor zeer kleine groepen, maar draaien wij onze hand niet om voor zeer grote groepen. Het organiseren van twee enorme pubquiz events in de Heineken Music Hall/AFAS Live is daar het bewijs voor.

U zult echter begrijpen dat bij grote events, meer personeel komt kijken. En dat ook het doorvoeren van veel wensen op het gebied qua inhoud en design van een pubquiz kosten met zich meebrengt.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!

Ook dat is geheel afhankelijk van uw wensen en het aantal spelers. Een livestream voor 100 kijkers is goedkoper dan voor 10.000 kijkers. Dat alles heeft met o.a. streamkosten en licenties te maken.

Bij een pubquiz op locatie kan zaalhuur weer een bijkomende kostenpost zijn, evenals reis-, en opbouwkosten.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!

Als u een online event bij ons boekt dan is alle techniek die nodig is om de livestream tot stand te brengen bij uw boeking inbegrepen, alsmede een technicus.

Bij een pubquiz op locatie dient bepaalde techniek aanwezig te zijn conform onze ‘technische rider’. Uiteraard is het ook mogelijk om de techniek bij ons in te huren, dat is in het algemeen een stuk voordeliger dan daar een andere partij voor in te schakelen.

Wij beschikken over een volledige audio set-up, LED schermen (4x 1m2), diverse kleinere schermen, beamers en belichting.

Nee. De Kerst pubquiz is standaard leverbaar in de Engelse- en Nederlandse taal!

Het meest handige is dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt om te kijken of de door u gewenste datum en tijdstuip nog beschikbaar is. Indien dat zo is kunnen wij deze eventueel in een vrijblijvende optie zetten om vervolgens samen met u uw wensen met betrekking tot het evenement door te spreken.

Indien u akkoord gaat met de door ons uitgebrachte offerte, ontvangt u van ons een bevestiging dat de optie in een definitieve boeking is omgezet!

Ja hoor, dat kan! Wel is het in dat geval van belang dat hij/zij op de dag van het evenement een half uur met ons de quiz en timing van de presentatie even doorloopt. Op die manier voorkomen we een chaotische presentatie.

Het is wel zo leuk de winnaar te belonen met een prijs. Dat kunt u zelf regelen, óf u kunt een keuze maken uit de diverse quizprijzen die wij beschikbaar hebben. Hiervoor geldt een meerprijs.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz