Nederlandse pubquiz

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Als u zin heeft in een leuke activiteit, dan is onze Nederlandse pubquiz zeker een aanrader! Wie houdt er nu niet van een wedstrijdje met vrienden, familie of collega’s? Daag elkaar uit met de quiz van Mr. Bright’s Quiz Night die online in het Nederlands wordt gestreamd en kom erachter wie er over de meeste kennis beschikt!

Deelnemen aan de leukste Nederlandse pubquiz vanuit uw eigen omgeving

Er is veel leuk aan onze quizzen, maar weet u wat het leukste is? U hoeft de deur niet uit voor onze Nederlandse pubquiz! De quiz wordt online in het Nederlands gestreamd, waardoor u op elke locatie kunt meespelen als u over een apparaat met browser beschikt. Dit maakt onze quiz een ideale uitkomst voor wanneer u spontaan een quizavond wilt organiseren bij u thuis of op een andere locatie. U kunt bijvoorbeeld ook voorstellen dat uw favoriete café onze Nederlandse pubquiz overneemt, zodat u een onlinequiz met vrienden kunt spelen terwijl u uw favoriete kroeg steunt!

Maak uw keuze en speel mee

U heeft vast zin gekregen om mee te spelen aan onze quiz die we online in het Nederlands streamen, nietwaar? Bestel daarom snel uw game pass voor een quiz naar keuze en zorg dat u op tijd klaar zit. Spreekt de quiz die wij online organiseren u aan, maar is uw gezelschap juist internationaal en niet Nederlands? Kies dan voor onze internationale pubquiz. Het is allemaal mogelijk bij Mr. Bright’s Quiz Night. Zijn er nog onduidelijkheden of wilt u iets vragen, bijvoorbeeld over de mogelijkheden voor een bedrijfsquiz? Neem dan contact op met ons kantoor in Den Haag. U bereikt ons via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz