Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Zoekt u een uitdagende, gratis pubquiz om een leuke avond voor uw gasten te organiseren? Laat u dan op weg helpen door de gratis quiz van Mr. Bright’s Quiz Night! Wij organiseren voor u een onvergetelijke gratis pubquiz waar uw gasten in mee kunnen spelen. Onvergetelijk wordt de gratis pubquiz zeker, aangezien wij over bijna een kwarteeuw aan ervaring beschikken met het opstellen van pubquizvragen, het organiseren en de presentatie van Nederlandse en internationale quizzen!

Waarom een gratis pubquiz?

Wellicht vraagt u zich af waarom wij u een gratis quiz willen aanbieden. Het antwoord daarop is simpel: ons hart gaat sneller kloppen van het organiseren van een pubquiz/onlinepubquiz en we willen u de mogelijkheid bieden om dit gratis te doen. Door gasten naar uw café of andere horecagelegenheid te lokken en hen mee te laten spelen in onze pubquiz die voor u als horecaondernemer gratis is, weet u zeker dat ze langer blijven én een leuke tijd beleven.

Er zijn nog veel meer mogelijkheden

Hoewel het organiseren van een gratis pubquiz of onlinepubquiz met onze pubquizvragen natuurlijk onwijs leuk en een mooie kans is, zijn er bij Mr. Bright’s Quiz Night nog veel meer mogelijkheden. Wat dacht u er bijvoorbeeld van om een speciale quiz voor uw bedrijfsuitje te laten maken? Dit is dan niet gratis, maar u ontvangt wel een leuke pubquiz met uitdagende pubquizvragen die u met presentatie kunt organiseren, waardoor uw bedrijfsuitje onvergetelijk wordt! Daarnaast organiseren we ook wekelijks online pubquizzen in de Engelse- en Nederlandse taal, waaraan u ook niet gratis, maar tegen een kleine betaling kunt deelnemen. U vindt bij ons dus genoeg mogelijkheden om een leuke quizavond te organiseren, al dan niet met gratis quiz!

Maak uw wensen kenbaar door contact met ons op te nemen

Hoe mogen we u van dienst zijn met de gratis quiz? Wilt u gebruikmaken van een van de leukste pubquizzen van Nederlandse bodem met uitdagende pubquizvragen voor een gratis pubquiz in uw zaak? Of gaat u met een gezelschap online meespelen met een van onze quizzen? Neem contact op met ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl. We vernemen graag hoe we u kunnen helpen met het organiseren van een gratis (online)pubquiz om extra omzet te genereren na de moeilijke coronatijd. Ons motto is niet voor niets: “Nobody wins, unless everybody wins!”

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz