MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

Speel mee met onze digitale pubquiz

HOE SPEELT U MEE IN DE ONLINE PUBQUIZ?

Iedere woensdagavond zenden we onze digitale pubquiz uit via internet. U kunt deelnemen in uw uppie, maar het is natuurlijk nóg leuker om samen met vrienden en/of familie een team te vormen. Bovendien zijn er prijzen te winnen voor zowel het winnende team als de overige deelnemers!

 

Meespelen is heel eenvoudig: in onze online pubquizagenda klikt u op de digitale pubquiz waaraan u mee wilt doen. De uitzending van de pubquiz begint altijd vijftien minuten voor aanvang van de quiz zelf. Zorg dus dat u op tijd klaar zit! Op deze pagina leggen we in het kort en stapsgewijs uit hoe de digitale pubquiz precies werkt.

VORM JE EIGEN QUIZTEAM OF SPEEL ALLEEN

In uw uppie spelen kan en is natuurlijk mogelijk, maar hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Vorm daarom een team met vrienden en/of familie, gewoon bij iemand thuis!

WAT HEB IK ALLEMAAL NODIG OM TE KUNNEN MEEDOEN?

Eigenlijk niet zo heel veel. Onze digitale pubquiz werkt op zowel pc’s als laptops, tablets, smartphones en smart-tv’s! Bovendien worden Chromecast en AirPlay ondersteund.

HOE KAN IK MIJN QUIZTEAM INSCHRIJVEN?

Klik in de online pubquizagenda op de quiz waaraan u wilt deelnemen en deze leidt u naar onze pubquiz ticketpagina om een game pass te kopen.

WAT KOST HET OM MEE TE SPELEN?

U dient in het bezit te zijn van een game pass om mee te doen. Er zijn zowel individuele als team-game passes verkrijgbaar.

KUNNEN WE EIGENLIJK PRIJZEN WINNEN?

Een pubquiz zonder prijzen is natuurlijk geen pubquiz, daarom geven wij ook prijzen weg. Dit doen we zowel aan het winnende team als via een loting onder de andere teams.

WORDT DE QUIZ IN HET NEDERLANDS GEPRESENTEERD?

Ja, de internationale online pubquiz wordt in zowel de Engelse- als Nederlandse taal gepresenteerd.

HOE VUL IK DE ANTWOORDEN ONLINE IN?

We hebben speciale pubquiz-antwoordformulieren. Deze kunt u op de website en/of via onze speciale web-app aanklikken. Klik hier voor de uitleg!

WANNEER IS DE EINDUITSLAG BEKEND?

In het algemeen binnen vijf à tien minuten na afloop van de digitale pubquiz. De uitslag wordt dan direct op onze website geplaatst en kunt u vinden onder de knop ‘online results’.

MIJN QUIZ TEAM STAAT NIET IN DE EINDUITSLAG!

Dat kan helaas wel eens gebeuren, neem in dat geval even contact met ons op. Dan duiken wij in de krochten van de database om dit zo snel mogelijk voor jullie op te lossen!

Lees dit nog even voor u begint…

Zorg ervoor dat u voor het deelnemen aan de pubquiz over een stabiele internetverbinding beschikt. Wij sturen het signaal weg over een supersnelle, stabiele bedrade internetverbinding. Zelfs als die zou wegvallen is er geen probleem: als back-up wordt het signaal namelijk simultaan via een 4G-verbinding meegezonden. Nu u over alle informatie beschikt, bent u klaar om deel te nemen aan de digitale pubquiz van Mr. Bright’s Quiz Night. Heeft u toch nog vragen? Neem dan contact op met ons kantoor in Den Haag via 06 – 14 870 161 of info@quiznight.nl en we helpen u op weg!

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz