Kies voor uw bedrijfsuitje een pubquiz

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Organiseer voor uw bedrijfsuitje een pubquiz van Mr. Bright’s Quiz Night! Elke week organiseren we online verschillende pubquizzen, welke het ideale bedrijfsuitje zijn voor allerlei bedrijven. Een quiz met een specifiek thema is op aanvraag leverbaar, waardoor u eenvoudig een pubquiz uit ons aanbod voor bedrijven uitkiest die aansluit bij u en uw collega’s. Onze pubquiz biedt de mogelijkheid om een bedrijfsuitje vanuit huis te organiseren. Zo zorgt u voor gezelligheid en teambuilding binnen de digitale mogelijkheden van tegenwoordig!

Wilt u uw bedrijfsuitje op locatie laten plaatsvinden?

Hoewel het online organiseren van een pubquiz als bedrijfsuitje helemaal bij de tijd van nu past, is het ook een goed idee om de quiz voor uw collega’s op kantoor, in een café of op een andere locatie te organiseren. Door onze jarenlange ervaring met het organiseren van een pubquiz voor bedrijven op locatie, zorgen we er ook hierbij voor dat alle technieken voorhanden zijn. Wanneer u kiest voor een fysieke locatie in plaats van online, wordt u volledig ontzorgd en weet u zeker dat de quiz een onvergetelijk bedrijfsuitje wordt voor uw collega’s.

Wilt u uw bedrijfsuitje liever online laten plaatsvinden, of hybride?

Een online pubquiz is het ideale bedrijfsuitje voor iedereen die bij uw bedrijf werkt. De quiz is namelijk een interactieve bezigheid en nodigt collega’s uit om elkaar uit te dagen. Het is dan ook niet voor niets dat veel bedrijven voor de pubquiz kiezen als vorm van teambuilding! In de tijd van nu vindt ieder bedrijf het lastig om een origineel bedrijfsuitje of een leuke teambuildingactiviteit te organiseren: dit is verleden tijd met onze quiz! Mr. Bright’s Quiz Night organiseert bovendien niet zomaar een pubquiz voor uw bedrijfsuitje. Wij overleggen voor uw bedrijfsuitje graag met u over een pubquiz en programma op maat. Zo verzorgen we voor uw bedrijfsuitje bijvoorbeeld een quiz in uw huisstijl en maken we diverse spelvormen mogelijk. Natuurlijk hebben we alle technische middelen in huis om uw online bedrijfsuitje tot een succes te maken.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Wij zijn erg benieuwd hoe u uw bedrijfsuitje wilt invullen met een pubquiz, die al dan niet online wordt georganiseerd. Neem contact met ons op om uw wensen en de mogelijkheden van onze pubquiz voor bedrijven te bespreken. U bereikt ons bedrijf in Den Haag hiervoor telefonisch via 06 – 14 870 161 of per e-mail via info@quiznight.nl. We kijken ernaar uit om al uw wensen te horen en ons in te zetten voor het realiseren van een onvergetelijk bedrijfsuitje voor uw collega’s met onze quiz!

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz