Algemene kennis testen met een unieke pubquiz

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Test uw algemene kennis met vrienden, familie of collega’s met onze pubquiz! Onze onlinequiz die gericht is op het testen van algemene kennis is de ideale manier om samen een gezellige tijd te beleven. Iedere week opnieuw organiseren we een onlinequiz in de vorm van een pubquiz met een divers palet aan vragen, gebaseerd op specifieke thema’s en algemene kennis. Zo is iedere pubquiz anders en wordt elke deelnemer uitgedaagd!

Uw algemene kennis testen en vergelijken tijdens de ideale pubquiz voor uw gezelschap

Zowel grote als kleine groepen kunnen zich uitleven tijdens een onlinequiz van Mr. Bright’s Quiz Night met originele en prikkelende vragen over algemene kennis. Kies bijvoorbeeld voor een leuke bedrijfspubquiz met uw collega’s of voor een internationale pubquiz om de kennis van uw internationale gezelschap te testen. Als u thuis de algemene kennis van uw gezelschap op de proef wilt stellen, dan is een interactieve pubquiz in de vorm van een onlinequiz ook zeker de moeite waard. In onze online pubquizagenda vindt u het actuele programma en schaft u direct tickets aan voor een quiz naar keuze.

Ontdek als horecaondernemer wat we te bieden hebben

Wilt u niet als particulier, maar juist als zakelijke klant een pubquiz opzetten om de algemene kennis van uw klanten op de proef te stellen? Ook voor horecaondernemers bieden wij al bijna een kwarteeuw pubquizzen met vragen over algemene kennis aan. Organiseer bijvoorbeeld een team- en/of een duo-pubquiz in uw zaak! U meldt zich eenvoudig online aan en wij zorgen voor de rest. U bereikt ons bedrijf uit Den Haag via 06 – 14 870 161 of via info@quiznight.nl voor een programma op maat.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz