Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Wanneer u in coronatijd alsnog een gezellig teamuitje wilt organiseren, is een online pubquiz de ideale groepsactiviteit! Of u nu met uw bedrijf, vereniging of sportclub een online teamuitje wilt organiseren: een pubquiz is voor iedereen uitdagend, gezellig en spannend. Mr. Bright’s Quiz Night organiseert al meer dan 22 jaar pubquizzen op locatie door heel Nederland. Omdat dit tijdens coronatijd helaas niet mogelijk is, hebben wij deze groepsactiviteit omgezet naar een online variant. Hierbij sluit u eenvoudig aan vanuit huis of op een ‘corona-proof’ locatie.

Het leukste teamuitje, maar dan online!

Het valt in de coronatijd niet mee om een leuke activiteit voor uw team te organiseren. Al snel kom je uit op online borrels, maar vaak mist hierbij de interactie tussen de deelnemers. Waarom niet een uitgebreid georganiseerde pubquiz met originele vragen en spelvormen? Omdat we bij Mr. Bright’s Quiz Night veel ervaring hebben met pubquizzen ‘op maat’ organiseren, is bij ons alles mogelijk voor een leuke online groepsactiviteit. Kies voor een interactieve pubquiz waarin men elkaar beter leert kennen of doe met het hele team mee aan een pubquiz die de algemene kennis van u en uw teamgenoten test. Zoekt u nog een leuk online teamuitje rondom de kerst? Dan organiseren wij graag voor u een kerstborrel pubquiz met een persoonlijke tint!

QUIZ BARCODE SCORING® SYSTEEM

Wij beschikken over de meest kwalitatieve apparatuur om het perfecte online teamuitje te organiseren. Hetzelfde geldt uiteraard wanneer de quiz op locatie plaatsvindt. Heeft u vragen of wilt u de opties bespreken? Bel naar 06 – 14 870 161 of vul het contactformulier in.
Scroll naar top