Quizvragen online

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Onze pubquizzen bevatten de leukste en meest originele quizvragen, waarmee u uw collega’s, vrienden of familie online kunt testen! Al meer dan 22 jaar organiseren wij pubquizzen op verschillende locaties door heel Nederland. Omdat een pubquiz met uitdagende quizvragen ook prima online georganiseerd kan worden, hebben wij ons hier tijdens de coronatijd op gericht. Wij zorgen ervoor dat iedereen een onvergetelijke quizavond beleeft, gewoon vanuit huis!

Daag elkaar uit met de meest originele quizvragen in een online omgeving

Het leuke aan Mr. Bright’s Quiz Night? Wij maken alles mogelijk! Wilt u een online bedrijfsuitje organiseren met persoonlijke vragen? Of test u liever de algemene kennis van uw vrienden, familieleden of collega’s met onze online pubquiz? Wij bespreken graag met u de mogelijkheden om een pubquiz op maat te organiseren waar iedereen thuis aan kan deelnemen. Hiervoor maken we gebruik van een kwalitatief hoogwaardige livestream. De kans is dus klein dat de deelnemers quizvragen missen tijdens de online pubquiz.

Een pubquiz inhuren op locatie indien mogelijk? Bespreek de opties!

Wanneer de maatregelen van het RIVM het toelaten, is het ook mogelijk om bijvoorbeeld een pubquiz op locatie in te huren. Dat is natuurlijk nog nét iets leuker dan online quizvragen! Bespreek de vele mogelijkheden met ons telefonisch via 06 – 14 870 161 of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Scroll naar top