Wij organiseren uw pubquiz overal in Nederland

 Quiz geheel naar uw wens

✔ Op elke locatie mogelijk

✔ Voor kleine en grote groepen

Wilt u een pubquiz inhuren voor uw bedrijf in Nederland? Met 22 jaar ervaring in de organisatie van pubquizzen maken we bij Mr. Bright’s Quiz Night zowat alles voor u mogelijk. Of het nu gaat om een pubquiz vanuit huis, (indien mogelijk) een pubquiz bij uw bedrijf of op een andere locatie; met onze moderne technische middelen zorgen we ervoor dat iedere pubquiz in Nederland een succes wordt. Bovendien bieden wij een gevarieerd programma aan, met altijd een toepasselijke pubquiz die u kunt inhuren.

Wij bieden alle mogelijkheden voor een pubquiz voor uw bedrijf in Nederland

Als een van de meest ervaren organisatoren van de pubquiz in Nederland, proberen we ons voortdurend te verbeteren. In deze coronatijd is het inhuren van een pubquiz op locatie niet altijd mogelijk. Om die reden denken we graag met u mee om toch een onvergetelijk én interactief bedrijfsuitje te organiseren. Zoekt u nog een leuke activiteit voor de ‘online’ kerstborrel en wilt u hiervoor een pubquiz inhuren? Dan bedenken wij samen met u een unieke quiz, waarin alles voorbijkomt over bijvoorbeeld de geboekte resultaten van uw bedrijf en de mijlpalen van uw collega’s. Wanneer in uw bedrijf in Nederland ook internationale collega’s werkzaam zijn, is natuurlijk ook een Engelstalige pubquiz mogelijk.

Bespreek de vele mogelijkheden

In ons programma vindt u ook diverse originele pubquizzen om alleen of met een vriendengroep thuis aan deel te nemen. Hier koopt u gemakkelijk online een game pass voor, die u toegang geeft tot de geplande livestream. Heeft u nog vragen of wilt u met ons de mogelijkheden bespreken voor het inhuren van uw pubquiz? Bel dan naar 06 – 14 870 161 of vul het contactformulier in.

Scroll naar top