MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

PUBQUIZ IN UW CAFÉ

MAAK KENNIS MET ONZE PUBQUIZ!

Een pubquiz maken is een vak waarvoor echt bepaalde expertise nodig is. Gelukkig bezitten wij die inmiddels ruim 22 jaar en begrijpen wij als één van de weinige dat een pubquiz een goede balans tussen kennis en entertainment moet bevatten. Alleen op die manier zullen uw gasten met plezier terugdenken aan uw pubquiz!

Net zoals u, als ondernemer, kwaliteitseisen stelt aan personeel, de uitstraling van uw zaak én de producten die u aan uw gasten verkoopt moet dat ook het geval zijn met betrekking tot uw pubquiz. Een pubquiz ‘er eventjes bij’ organiseren is vaak zonde van uw inspanning. Ondernemers die de waarde van onze pubquiz inzien hebben deze inmiddels tot een drukke avond zien uitgroeien, in veel gevallen is het qua omzet de tweede avond van de week geworden. Om dat het maken van een goede, entertainende- én gangbare pubquiz veel tijd vergt, nemen wij dat werk u graag uit de hand!

 

Wij zien pubquizzen maken al 22 jaar als een vak, en hebben als missie – entertainende pubquizzen leveren – en om samen met u als horecaondernemer er een succesvolle avond van te maken. Dat doen wij natuurlijk met leuke pubquizzen, maar de tijd van wat getypte vragen en kopietjes ligt natuurlijk inmiddels ver achter ons.

Onze pubquizpakketten en promotiematerialen zijn allen gegoten in een prachtig en clean design, geen schreeuwende posters waarvan de kleuren niet op elkaar afgestemd zijn, of logo’s in lettertypes die not done zijn. Wij leveren u posters, tafelkaarten, stickers en natuurlijk web- en social media tools om de pubquiz te promoten.

Maar natuurlijk blijft ons pubquiz pakket het kloppende hart van een succesvolle pubquizavond. Hieronder treft u een beknopt overzicht aan waaruit onze pubquizpakketten bestaan.

ENTERTAINENDE VRAGEN

Entertainende-, hersenkrakende quizvragen waarvan het puntje op de tong ligt! Iedere pubquiz bevat 60 vragen, in de Engelse- en de Nederlandse taal!

GEVARIEERDE FOTORONDEN

Geen lullige strookjes met wat bij elkaar geraapte plaatjes, maar A5 formaat full-colour fotoronden waarin tientallen onderwerpen aan bod komen.

MEER DAN 1400 AUDIORONDEN

Met meer dan 1400 audioronden heeft u keuze zat om een ronde erbij te zoeken die bij uw gasten past, bovendien vullen wij deze regelmatig aan met nieuwe!

A5 ANTWOORDFORMULIEREN

“Helemaal klaar met het nakijken van het gepriegel op kleine antwoordformuliertjes?” Snappen wij volledig, daarom A5 antwoordformulieren!

SCORE SHEETS, ÓÓK DIGITAAL

Ruime A4 inschrijfformulieren waarop eenvoudig de scores zijn bij te houden én op te tellen. Uiteraard zijn deze ook digitaal online beschikbaar voor u!

PROFESSIONELE PROMO ITEMS

De pubquiz on der de aandacht brengen van uw gasten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij voorzien u van o.a. posters, stickers, tafelkaarten en digitale bestanden.

TE LAAT? DAN GRATIS!

Versturen wij uw bestelling te laat? Dan krijgt u de quiz helemaal gratis en voor niets! Let op! Dit is alleen van toepassing op de reguliere quizzendingen.

BARCODE QUIZ SYSTEEM®

Speciaal voorlocaties waar veel teams deelnemen en het nakijken en invoeren van de scores de bottleneck is hebben wij een barcode quiz systeem ontwikkeld.

HELPDESK

Komt u er op de avond van de quiz zelf niet uit, of loopt u tegen een probleem aan? Geen paniek – wij zijn iedere dag tot 23.00 bereikbaar via telefoon en/of WhatsApp!

WIJ DOEN HET MEESTE WERK VOOR U!

Zoals u kunt zien proberen wij u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Onze pubquizzen zijn out of the box te presenteren, en dankzij een beknopte maar zeer duidelijke presentatie handleiding kan iedereen die niet microfoon schuw is er direct mee aan de slag.

QUIZ BARCODE SCORING SYSTEEM

Speciaal voor evenementen én café’s die tijdens hun pubquiz enorm veel teams hebben zitten hebben wij een speciaal Quiz Barcode Scoring® systeem ontwikkeld. Hiermee kunt de bottleneck die iedere drukbezochte pubquiz heeft, het invoeren- en optellen van scores, dermate vereenvoudigen én versnellen dat u hiermee 20 tot 30 minuten op een avond bespaart! Om de quiz barcodes in te scannen hoeft u geen enorme investering te doen, het werkt in principe met een smartphone app! Wilt u echt de volledige snelheid van ons systeem benutten, dan raden wij de aanschaf van een barcodescanner aan.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz