MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

ONLINE PUBQUIZ

ONLINE PUBQUIZ VOOR UW BEDRIJF of organisatie

De leukste teambuilding en/of activiteit voor uw bedrijf, afdeling of organisatie: is natuurlijk dé enige echte Mr. Bright’s online pubquiz

Onze online pubquiz kent acht entertainende ronden met een speelduur van ca. 90 minuten*. Uw collega’s kunnen natuurlijk alleen spelen óf nog leuker een verbinding via Zoom, Teams etc. opzetten en samen een team vormen. Antwoord geven gaat heel eenvoudig via onze digitale antwoordformulieren en/of onze speciale web applicatie!

De online quiz kan, desgewenst, volledig aangepast worden aan uw wensen, huisstijl en kan bovendien tweetalig gepresenteerd worden (Nederlands/Engels).

EEN MULTIMEDIALE QUIZ? WAT HOUDT DAT IN?

Inmiddels meer dan 10 jaar geleden zijn wij als eerste in Nederland begonnen met het maken van multimediale pubquizzen. In tegenstelling tot een standaard pubquiz zijn alle vragen voorzien van afbeeldingen en/of audio-, en videofragmenten. Daarnaast is de quiz volledig dynamisch en interactief wat inhoudt dat wij tijdens de online quiz de spelers bij de quiz kunnen betrekken middels een chat, live feeds en andere communicatie mogelijkheden. Op die manier worden uw spelers bij de online pubquiz betrokken en hebben ze niet het idee dat ze naar een vooraf opgenomen videostream zitten te kijken!

PROFESSIONELE ONLINE STREAM

Geen YouTube-, of korrelige Facebook-stream voor uw online evenement maar een betrouwbare-, professionele-, én ‘white labelled’ videostream oplossing die op alle apparaten, inclusief Chromecast en AirPlay afgespeeld kan worden. Bovendien kan de stream zeer eenvoudig in uw eigen webomgeving worden weergegeven, dát straalt natuurlijk wel meer professionaliteit uit dan een YouTube logo of Facebook pagina!

EIGEN QUIZVRAGEN, FOTO'S EN/OF FILMPJES TOEVOEGEN

Regelmatig krijgen wij de vraag of het mogelijk is om bedrijf gerelateerde ‘content’ toe te voegen aan de online pubquiz. Natuurlijk is dat mogelijk, en vaak maakt dat de online pubquiz nog leuker en vertrouwder voor uw collega’s! Wel raden wij aan om hierbij een goede balans te zoeken tussen algemeen entertainment, en de entertainende factor(en) van eigen  ‘content’. Wij helpen u hier graag mee!

LICENTIES

Minstens zo belangrijk als een professionele videostream, een entertainend evenement én uitstraling zijn natuurlijk de licenties. Zodra u gebruik maakt van materiaal waar u niet de rechten over bezit dienen hier licenties voor geregeld te worden. Dat klinkt ingewikkeld, dat is het ook maar u hoeft daar helemaal niets voor te doen! Wij regelen dit voor u, zodat u zich kunt focussen op andere zaken en van het evenement kunt genieten!

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz