MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

Game Pass voor een pubquiz 
naar keuze bestellen

PUB QUIZ AGENDA

Via onze online pubquiz agenda kun je eenvoudig je ‘game pass’ kopen door het online te bestellen. Klik op de online pubquiz om direct je ticket te kopen en sluit aan op de aangegeven datum en het tijdstip! Zoals je ziet, biedt Mr. Bright’s Quiz Night een gevarieerd programma aan pubquizzen. Iedere woensdag zenden wij de internationale pubquiz uit en op zaterdag de Nederlandse pubquiz, ook zijn er af en toe pubquizzen met een speciaal thema waardoor je altijd een ticket kunt bestellen voor een pubquiz die bij jou en/of je groep past.

september

22sep8:30 pm11:00 pmVirtual EventInternational Online Pub QuizEvery Wednesday – 20:30 hrs8:30 pm – 11:00 pm

25sep8:30 pm10:30 pmVirtual EventNederlandse Online Pub Quiz8:30 pm – 10:30 pm

28sep8:30 pm10:30 pmPub Quiz in Weena RotterdamInternational Pub Quiz (English/Dutch)8:30 pm – 10:30 pm

29sep8:30 pm11:00 pmVirtual EventInternational Online Pub QuizEvery Wednesday – 20:30 hrs8:30 pm – 11:00 pm

october

No Events

Een game pass voor jouw favoriete pubquiz bestellen doe je eenvoudig

Voor elke online pubquiz kun je snel en gemakkelijk een game pass kopen, voor zowel één persoon als een heel team. Bestaat je groep uit personen die verschillende talen spreken? Dan is het natuurlijk een leuk idee om voor de internationale online pubquiz een ticket te kopen. Of wil je iets speciaals doen met Halloween of Kersrtmis? Ook hiervoor hebben we bij Mr. Bright’s Quiz Night een sfeervolle pubquiz in elkaar gezet. De verschillende quizzen vinden plaats op iedere woensdag- en zaterdagavond en zijn makkelijk te volgen via een livestream van hoge kwaliteit. De stream begint vijftien minuten voor de aanvang van de pubquiz en je kan je game pass op ieder gewenst moment bestellen. Wist je trouwens dat er tijdens iedere quiz prijzen te winnen zijn? De winnaars hiervan maken wij ook gewoon tijdens de livestream bekend zodat je, net als in het café direct weet of je wat gewonnen hebt!

SPEEL MEE!

Om de pubquiz zo interactief én toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen, kan je de pubquiz op ieder apparaat met een browser bekijken en meespelen. Bovendien kan je je antwoorden invullen in onze speciale app. Zo kan iedereen vanuit huis meedoen met de pubquiz. Zoek je voor je collega’s nog een leuke teamactiviteit? Ontdek dan de mogelijkheden van onze speciale kerstborrel pubquiz! Voor een speciaal georganiseerde pubquiz voor een bedrijf kun je ons bereiken via 06 – 14 870 161 voor een programma op maat.

Scroll naar top
X