MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

KERSTBORREL QUIZ

UW KERSTBORREL MET PUBQUIZ:
ON-LINE, OP LOCATIE OF GEWOON ALLEBEI!

Ook de planning van de kerstborrel van uw bedrijf en/of organisatie zal dit jaar anders uitpakken dan normaal. Uiteraard wilt u iets ondernemen voor uw medewerkers/collega’s – zeker na een jaar als deze, “maar hoe gaat dat er uitzien?”, vraagt u zich af.

Mr. Bright’s Quiz Night kan u daar een heel eind mee op weg helpen! Met onze speciale QuizMas arrangementen – zowel live op locatie en/of online! Misschien bent u op zoek naar een kleinschalig samenkomen, met inachtneming van de geldende RIVM richtlijnen natuurlijk, waar u en een groep collega’s gezellig kunnen borrelen én een pubquiz kunnen spelen. Of wilt u daarnaast de pubquiz ook nog eens uitzenden voor collega’s die er, om wat voor reden dan ook, niet bij kunnen zijn dan kunnen wij dat allemaal voor u regelen, inclusief een speciale QuizMas borrelbox die wij kunnen laten bezorgen.

Waar moet u allemaal aan denken bij een (online) kerstborrel pubquiz?
Om te beginnen natuurlijk of u het groots-, óf kleinschalig wilt aanpakken. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk hoe u uw evenement wenst in te vullen. Uitgaande van een de kerstborrel pubquiz op locatie is het verstandig om zo snel mogelijk te gaan plannen! Omdat veel locaties momenteel een beperkt aantal mensen kan toelaten is de beschikbaarheid bij sommige café’s/restaurants iets minder dan normaal het geval is.

Voor een online evenement is het ook verstandig om snel te schakelen – al is het bij online ‘only’ events een stuk makkelijker om met tijden te schuiven dan bij een kerstborrel op locatie! Samen met u zoeken wij een geschikte datum en tijdstip en zorgen er voor dat uw collega’s, waar ter wereld zij zich ook bevinden, kunnen meedoen! Omdat onze professionele stream ook in videoconference applicaties kan worden geïmplementeerd is het mogelijk om eventueel voorafgaand, of na afloop de borrel digitaal voort te zetten!

Er is veel, heel veel mogelijk!
‘The Sky is the limit’, nou ja – bijna. Wij kunnen uw Quizmas pubquiz evenement in de hoogst mogelijke kwaliteit streamen (UHD). Daarnaast kunnen we live calls in de uitzending binnenhalen voor bijvoorbeeld een toespraak van de directeur, teamleider etc. Dit alles gebeurt real-time. Bovendien kunnen we naast het evenement uitzenden, de uitzending ook in deze hoge kwaliteit opnemen.

Speciale kerstvragen!
Uiteraard bevat de speciale Kerstquiz van Mr. Bright kerstvragen, audio- en videofragmenten (tenzij u dat natuurlijk niet wilt). Daarnaast is het natuurlijk – net als bij standaard bedrijfs pubquizzen – mogelijk de content geheel aan ue wensen en huisstijl aan te passen. Hoe dat werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 – 14 870 161 en wij leggen het u graag uit!

Dat is, net als bij de standaard pubquiz voor bedrijven, afhankelijk van uw wensen, en het aantal mensen dat mee gaat spelen. Uiteraard hebben wij pubquizzen voor zeer kleine groepen, maar draaien wij onze hand niet om voor zeer grote groepen. Het organiseren van twee enorme pubquiz events in de Heineken Music Hall/AFAS Live is daar het bewijs voor.

U zult echter begrijpen dat bij grote events, meer personeel komt kijken. En dat ook het doorvoeren van veel wensen op het gebied qua inhoud en design van een pubquiz kosten met zich meebrengt.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!

Ook dat is geheel afhankelijk van uw wensen en het aantal spelers. Een livestream voor 100 kijkers is goedkoper dan voor 10.000 kijkers. Dat alles heeft met o.a. streamkosten en licenties te maken.

Bij een pubquiz op locatie kan zaalhuur weer een bijkomende kostenpost zijn, evenals reis-, en opbouwkosten.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!

Als u een online event bij ons boekt dan is alle techniek die nodig is om de livestream tot stand te brengen bij uw boeking inbegrepen, alsmede een technicus.

Bij een pubquiz op locatie dient bepaalde techniek aanwezig te zijn conform onze ‘technische rider’. Uiteraard is het ook mogelijk om de techniek bij ons in te huren, dat is in het algemeen een stuk voordeliger dan daar een andere partij voor in te schakelen.

Wij beschikken over een volledige audio set-up, LED schermen (4x 1m2), diverse kleinere schermen, beamers en belichting.

Nee. De Kerst pubquiz is standaard leverbaar in de Engelse- en Nederlandse taal!

Het meest handige is dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt om te kijken of de door u gewenste datum en tijdstuip nog beschikbaar is. Indien dat zo is kunnen wij deze eventueel in een vrijblijvende optie zetten om vervolgens samen met u uw wensen met betrekking tot het evenement door te spreken.

Indien u akkoord gaat met de door ons uitgebrachte offerte, ontvangt u van ons een bevestiging dat de optie in een definitieve boeking is omgezet!

Ja hoor, dat kan! Wel is het in dat geval van belang dat hij/zij op de dag van het evenement een half uur met ons de quiz en timing van de presentatie even doorloopt. Op die manier voorkomen we een chaotische presentatie.

Het is wel zo leuk de winnaar te belonen met een prijs. Dat kunt u zelf regelen, óf u kunt een keuze maken uit de diverse quizprijzen die wij beschikbaar hebben. Hiervoor geldt een meerprijs.

Scroll naar top