OP ZOEK NAAR EEN PUBQUIZ VOOR UW feest, bedrijfs- of teamuitje?

Bent u op zoek naar een entertainende pubquiz voor uw evenement, bedrijfs- of teamuitje? Mr. Bright’s Quiz Night kan u daar een heel eind mee op weg helpen! Onze speciale LIVE quiz arrangementen kunnen zowel op lokatie als online voor u georganiseerd worden en zijn geschikt voor zowel kleine- als grote groepen. Bovendien kunnen ze gepresenteerd worden in zowel de Nederlandse en Engelse taal.

 

Uiteraard is het ook mogelijk de Mr. Bright’s pubquiz in een hybride vorm te boeken. Naast de pubquiz op lokatie naar keuze, kunnen wij dan de quiz als livestream uitzenden zodat óók collega’s op afstand mee kunnen spelen! Eén en ander is eventueel uit te breiden met een speciale Pubquiz borrelbox, op die manier hebben uw collega’s op afstand tijdens de quiz ook de nodige versnaperingen binnen handbereik.

 

Onze online pubquizzen kunnen zowel individueel als in teamverband gespeeld worden en kunnen zonder problemen geïntegreerd worden in o.a. Zoom, MS Teams en Webex. Wilt u dit zelf opzetten dan hebben wij voor u een beknopte én eenvoudige handleiding gereed liggen om bijvoorbeeld ‘breakout rooms’ op te zetten!

 

Bovendien staan wij open voor al uw suggesties en wensen m.b.t. een (online-) evenement!

Waar moet u allemaal aan denken bij een (online) pubquiz?

Om te beginnen of u het groots-, óf kleinschalig wilt aanpakken. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk hoe u uw evenement wenst in te vullen. Uitgaande van een pubquiz op locatie is het verstandig om voor de kerst zo snel mogelijk te gaan plannen! 

Voor een online evenement is het ook verstandig om snel te schakelen – al is het bij ‘online-only-events’ een stuk makkelijker om met tijden te schuiven dan bij een pubquiz op locatie! Samen met u zoeken wij een geschikte datum en tijdstip en zorgen we ervoor dat uw collega’s, waar ter wereld zij zich ook bevinden, kunnen meedoen met de online pubquiz! Omdat onze professionele stream ook in videoconference-applicaties kan worden geïmplementeerd, is het mogelijk om eventueel voorafgaand, of na afloop de borrel digitaal voort te zetten!

VOOR ALL LEEFTIJDEN

Uiteraard zijn de pubquizzen van Mr. Bright geschikt voor alle leeftijden en bevat deze vragen die de algemene kennis testen. Ook zijn persoonlijke en zelfgekozen audio- en videofragmenten mogelijk. Daarnaast is het mogelijk de content geheel naar uw wensen en huisstijl aan te passen. Hoe dat werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 – 14 870 161 en wij leggen het u graag uit! Ontdek de opties voor uw online pubquiz en vele andere pubquiz-mogelijkheden.

Dat is, net als bij de standaard pubquiz voor bedrijven, afhankelijk van uw wensen, en het aantal mensen dat mee gaat spelen. Uiteraard hebben wij pubquizzen voor zeer kleine groepen, maar draaien wij onze hand niet om voor zeer grote groepen. Het organiseren van twee enorme pubquiz events in de Heineken Music Hall/AFAS Live is daar het bewijs voor.

U zult echter begrijpen dat bij grote events, meer personeel komt kijken. En dat ook het doorvoeren van veel wensen op het gebied qua inhoud en design van een pubquiz kosten met zich meebrengt.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!

Ja, al onze pubquizzen zijn in teamverband te spelen óók online via alle bekende conference software (Zoom/Teams/Webex etc.). Neem contact met ons op voor de exacte werking hiervan. Wij bieden voor alle pakketten de mogelijkheid voor het samenstellen van diverse teams!

Wilt u de pubquiz tóch liever individueel of in koppels spelen? Óók dat is uiteraard mogelijk!

Ook dat is geheel afhankelijk van uw wensen en het aantal spelers. Een livestream voor 100 kijkers is goedkoper dan voor 10.000 kijkers. Dat alles heeft met o.a. streamkosten en licenties te maken.

Bij een pubquiz op locatie kan zaalhuur weer een bijkomende kostenpost zijn, evenals reis-, en opbouwkosten.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!

Als u een online event bij ons boekt dan is alle techniek die nodig is om de livestream tot stand te brengen bij uw boeking inbegrepen, alsmede een technicus.

Bij een pubquiz op locatie dient bepaalde techniek aanwezig te zijn conform onze ‘technische rider’. Uiteraard is het ook mogelijk om de techniek bij ons in te huren, dat is in het algemeen een stuk voordeliger dan daar een andere partij voor in te schakelen.

Wij beschikken over een volledige audio- en video set-up.

Nee. al onze pubquizzen zijn standaard leverbaar in de Engelse- en Nederlandse taal!

Het meest handige is dat u zo snel mogelijk contact (06 – 14870161 en/of e-mail info@quiznight.nl) met ons opneemt om te kijken of de door u gewenste datum en tijdstuip nog beschikbaar is. Indien dat zo is kunnen wij deze eventueel in een vrijblijvende optie zetten om vervolgens samen met u uw wensen met betrekking tot het evenement door te spreken.

Indien u akkoord gaat met de door ons uitgebrachte offerte, ontvangt u van ons een bevestiging dat de optie in een definitieve boeking is omgezet!

Het gebruik maken van een eigen presentator is mogelijk voor zowel de pubquiz op locatie als de livestream. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

Het is wel zo leuk de winnaar te belonen met een prijs. Dat kunt u zelf regelen, óf u kunt een keuze maken uit de diverse quizprijzen die wij beschikbaar hebben. Hiervoor geldt een meerprijs.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz