MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

ONLINE BEDRIJFSUITJE

BENT U OP ZOEK NAAR EEN ONLINE PUBQUIZ VOOR UW bedrijfs- of teamuitje? WIJ HELPEN U!

 

Ook de planning van alle bedrijfs- en teamuitjes van uw bedrijf en/of organisatie zal dit jaar waarschijnlijk anders uitpakken dan normaal. Uiteraard wilt u iets ondernemen voor uw medewerkers/collega’s. “Hoe gaat dat er uitzien?”, vraagt u zich af.

 

Mr. Bright’s Quiz Night kan u daar een heel eind mee op weg helpen! Met onze speciale LIVE online quiz arrangementen. Misschien bent u voor de op zoek naar een kleinschalig samenkomen, met inachtneming van de geldende RIVM-richtlijnen natuurlijk, waar u en een groep collega’s gezellig kunnen borrelen én een pubquiz kunnen spelen?

 

Of misschien wilt u daarnaast de pubquiz ook nog eens uitzenden voor collega’s die er, om wat voor reden dan ook, niet bij kunnen zijn? Dan kunnen wij dat allemaal voor u regelen, inclusief een speciale Pubquiz borrelbox die wij kunnen laten bezorgen, dat kan op individuele adressen óf op één centraal adres.

 

Onze online pubquizzen kunnen zowel individueel als in teamverband gespeeld worden. Voor spelen in teamverband hebben wij tevens een beknopte én eenvoudige handleiding om bijvoorbeeld zogenaamde ‘breakout rooms’ op te zetten!

 

Bovendien staan wij open voor al uw suggesties en wensen m.b.y. een online evenement!

Waar moet u allemaal aan denken bij een (online) pubquiz?

Om te beginnen of u het groots-, óf kleinschalig wilt aanpakken. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk hoe u uw evenement wenst in te vullen. Uitgaande van een pubquiz op locatie is het verstandig om voor de kerst zo snel mogelijk te gaan plannen! Omdat veel locaties momenteel een beperkt aantal mensen kan toelaten is de beschikbaarheid bij sommige cafés en restaurants iets minder dan normaal het geval is.

 

Voor een online evenement is het ook verstandig om snel te schakelen – al is het bij ‘online-only-events’ een stuk makkelijker om met tijden te schuiven dan bij een pubquiz op locatie! Samen met u zoeken wij een geschikte datum en tijdstip en zorgen we ervoor dat uw collega’s, waar ter wereld zij zich ook bevinden, kunnen meedoen met de online pubquiz! Omdat onze professionele stream ook in videoconference-applicaties kan worden geïmplementeerd, is het mogelijk om eventueel voorafgaand, of na afloop de borrel digitaal voort te zetten!

Er is veel, heel veel mogelijk!

‘The Sky is the limit’, nou ja – bijna. Wij kunnen uw online pubquiz evenement in de hoogst mogelijke kwaliteit streamen (UHD). Daarnaast kunnen we live calls in de uitzending binnenhalen voor bijvoorbeeld een toespraak van de directeur of teamleider. Dit alles gebeurt real-time. Bovendien kunnen we naast het evenement uitzenden, de uitzending ook in hoge kwaliteit opnemen.

Voor alle leeftijden!

Uiteraard is de online pubquiz van Mr. Bright geschikt voor alle leeftijden en bevat deze vragen die de algemene kennis testen. Ook zijn persoonlijke en zelfgekozen audio- en videofragmenten mogelijk. Daarnaast is het – net als bij standaard bedrijfspubquizzen – mogelijk de content geheel naar uw wensen en huisstijl aan te passen. Hoe dat werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op via 06 – 14 870 161 en wij leggen het u graag uit! Ontdek de opties voor uw online pubquiz en vele andere pubquiz-mogelijkheden.

Dat is, net als bij de standaard pubquiz voor bedrijven, afhankelijk van uw wensen, en het aantal mensen dat mee gaat spelen. Uiteraard hebben wij pubquizzen voor zeer kleine groepen, maar draaien wij onze hand niet om voor zeer grote groepen. Het organiseren van twee enorme pubquiz events in de Heineken Music Hall/AFAS Live is daar het bewijs voor.

U zult echter begrijpen dat bij grote events, meer personeel komt kijken. En dat ook het doorvoeren van veel wensen op het gebied qua inhoud en design van een pubquiz kosten met zich meebrengt.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!

Ja, onze online pubquizzen zijn in teamverband te spelen via alle bekende conference software (Zoom/Teams/Webex etc.). Neem contact met ons op voor de exacte werking hiervan. Wij bieden voor alle pakketten de mogelijkheid voor het samenstellen van diverse teams!

Wilt u de online pubquiz tóch liever individueel of in koppels spelen? Óók dat is uiteraard mogelijk!

Ook dat is geheel afhankelijk van uw wensen en het aantal spelers. Een livestream voor 100 kijkers is goedkoper dan voor 10.000 kijkers. Dat alles heeft met o.a. streamkosten en licenties te maken.

Bij een pubquiz op locatie kan zaalhuur weer een bijkomende kostenpost zijn, evenals reis-, en opbouwkosten.

Neem daarom geheel vrijblijvend contact met ons op, dan kijken wij hoe wij een zo voordelig mogelijk voorstel kunnen doen, rekening houdend met uw wensen!

Als u een online event bij ons boekt dan is alle techniek die nodig is om de livestream tot stand te brengen bij uw boeking inbegrepen, alsmede een technicus.

Bij een pubquiz op locatie dient bepaalde techniek aanwezig te zijn conform onze ‘technische rider’. Uiteraard is het ook mogelijk om de techniek bij ons in te huren, dat is in het algemeen een stuk voordeliger dan daar een andere partij voor in te schakelen.

Wij beschikken over een volledige audio set-up, LED schermen (4x 1m2), diverse kleinere schermen, beamers en belichting.

Nee. al onze pubquizzen zijn standaard leverbaar in de Engelse- en Nederlandse taal!

Het meest handige is dat u zo snel mogelijk contact met ons opneemt om te kijken of de door u gewenste datum en tijdstuip nog beschikbaar is. Indien dat zo is kunnen wij deze eventueel in een vrijblijvende optie zetten om vervolgens samen met u uw wensen met betrekking tot het evenement door te spreken.

Indien u akkoord gaat met de door ons uitgebrachte offerte, ontvangt u van ons een bevestiging dat de optie in een definitieve boeking is omgezet!

Ja hoor, dat kan! Wel is het in dat geval van belang dat hij/zij op de dag van het evenement een half uur met ons de quiz en timing van de presentatie even doorloopt. Op die manier voorkomen we een chaotische presentatie. Let wel! De mogelijkheid van het inzetten van een eigen presentator is afhankelijk van de geldende Corona-maatregelen!

Het is wel zo leuk de winnaar te belonen met een prijs. Dat kunt u zelf regelen, óf u kunt een keuze maken uit de diverse quizprijzen die wij beschikbaar hebben. Hiervoor geldt een meerprijs.

Scroll naar top