MAAK KENNIS MET ONZE PUBQUIZ

LET’S MAKE YOUR PUB QUIZ FUN AGAIN!

Een pubquiz maken is een vak waarvoor echt bepaalde expertise nodig is. Gelukkig bezitten wij die inmiddels ruim 21 jaar en begrijpen wij als één van de weinige dat een pubquiz een goede balans tussen kennis en entertainment moet bevatten. Alleen op die manier zullen uw gasten met plezier terugdenken aan uw pubquiz!

Net zoals u, als ondernemer, kwaliteitseisen stelt aan personeel, de look en feel van uw zaak én de producten die u aan uw gasten verkoopt moet dat ook het geval zijn met betrekking tot uw pubquiz. Een pubquiz ‘er eventjes bij’ organiseren is vaak zonde van uw inspanning. Ondernemers die de waarde van onze pubquiz inzien hebben deze inmiddels tot een drukke avond zien uitgroeien, in veel gevallen is het qua omzet de tweede avond van de week geworden. Om dat het maken van een goede, entertainende- én gangbare pubquiz veel tijd vergt, nemen wij dat werk u graag uit de hand!

 

Mr. Bright’s ziet pubquizzen maken al 21 jaar als een vak, en heeft als missie – naast entertainende pubquizzen leveren – om samen met u als horecaondernemer er een succesvolle avond van te maken. Dat doen wij natuurlijk met leuke pubquizzen, maar de tijd van wat getypte vragen en kopietjes ligt natuurlijk inmiddels ver achter ons.

 

Onze pubquizpakketten en promotiematerialen zijn allen gegoten in een prachtig en clean design, geen schreeuwende posters waarvan de kleuren niet op elkaar afgestemd zijn, of logo’s in lettertypes die not done zijn. Wij leveren u posters, tafelkaarten, stickers en natuurlijk web- en social media tools om de pubquiz te promoten.

 

Maar natuurlijk blijft ons pubquiz pakket het kloppende hart van een succesvolle pubquizavond. Hieronder treft u een beknopt overzicht aan waaruit onze pubquizpakketten bestaan.

EEN QUIZ MET ENTERTAINENDE VRAGEN

Entertainende en actuele vragen voor een jong en oud publiek! In een leesbare lettergrootte Dé sleutel tot een succesvolle avond.

GEVARIEERDE A5 FORMAAT FOTORONDEN

Onze fotoronden zijn full colour en dubbelzijdig op A5 formaat gedrukt, en bevatten een grote diversiteit aan onderwerpen en vragen.

MEER DAN 1400 GEVARIEERDE AUDIORONDEN

Download de audioronde die het beste bij uw quizspelers past.
Van muziek tot beroemde stemmen en tv-tunes.

LOOT CRATE MET QUIZPRIJZEN

Speel wekelijks onze pubquiz en ontvang ieder kwartaal een loot crate met quizprijzen t.w.v. €150,-.

HANDIGE & RUIME A5 ANSWER SHEETS

A5 formaat, clean design dus geen gepriegel meer bij het opschrijven van antwoorden - kijkt 20% sneller na!

SCORE SHEETS, ÓÓK DIGITAAL

Overzichtelijke scoreformulieren, zowel gedrukt als digitaal Microsoft Excel bestand of Google Spreadsheet.

PROFESSIONELE PROMOTIE ITEMS

Van A4- en A3 posters, tot tafel displays, stickers, flyers en natuurlijk digitale bestanden, wij regelen het allemaal voor u!

GRATIS PUBQUIZ PROMOTIEFILM

Een gratis promotiefilm van uw pubquiz, in broadcast kwaliteit én uiteraard geschikt voor uw social media en website.

UW QUIZ TE LAAT VERSTUURD? DAN BETAALT U NIETS!

Mocht het onverhoopt gebeuren dat wij uw pubquizpakket te laat versturen? Dan betaalt u helemaal niets!

QUIZ BARCODE SCORING SYSTEM®

Heeft u veel teams die quizzen en wilt u tijd besparen m.b.t. de scores invoeren en optellen? Dan is ons barcode score systeem absoluut een aanrader!

WIJ BRENGEN FOTO- RONDEN TOT LEVEN

Naast de standaardfotoronden hebben we ook een uitgebreide keuze uit speciale fotoronden, waaronder kleur- en AR fotoronden.

24/7 HELP DESK & SUPPORT

Wij zijn 24/7 bereikbaar via telefoon, WhatsApp, e-mail onze support via www.quiznight.nl. Oók voor uw bestellingen!

WIJ DOEN HET MEESTE WERK VOOR U!

Zoals u kunt zien proberen wij u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Onze pubquizzen zijn out of the box te presenteren, en dankzij een beknopte maar zeer duidelijke presentatie handleiding kan iedereen die niet microfoon schuw is er direct mee aan de slag.

 

QUIZ BARCODE SCORING® SYSTEEM

Speciaal voor evenementen én café’s die tijdens hun pubquiz enorm veel teams hebben zitten hebben wij een speciaal Quiz Barcode Scoring® systeem ontwikkeld. Hiermee kunt de bottleneck die iedere drukbezochte pubquiz heeft, het invoeren- en optellen van scores, dermate vereenvoudigen én versnellen dat u hiermee 20 tot 30 minuten op een avond bespaart! Om de quiz barcodes in te scannen hoeft u geen enorme investering te doen, het werkt in principe met een smartphone app! Wilt u echt de volledige snelheid van ons systeem benutten, dan raden wij de aanschaf van een barcodescanner aan.