Live events

 

Mr. Bright’s Quiz Night bezit niet alleen expertise op het maken van de leukste en beste pubquizzen van Nederland. Ook op het gebied van design en techniek staan wij ons mannetje!

 

Design
De ‘look and feel’ van onze producten vinden wij zeer belangrijk, een pubquiz kan nog zó goed zijn, als het er niet uit ziet, doet dat afbreuk aan u en ons imago. Daarom kan het ontwerp geheel aan uw wensen worden aangepast. Dat geldt voor zowel de pubquiz zelf, als alle materialen zoals antwoordformulieren, promotiematerialen e.d. Benieuwd naar wat allemaal mogelijk is voor uw event? Neem dan contact met ons op.

 

Techniek
Alle techniek om een pubquiz event te draaien hebben wij zelf in huis. Natuurlijk kan het zo zijn de techniek al aanwezig is op lokatie waar u de pubquiz wilt spelen. In dat geval nemen wij altijd contact op met de lokatie om te kijken of alles inderdaad werkt. Dat voorkomt teleurstellingen op de dag van het event zelf.

 

Broadcast
Wilt u uw event naar meerdere locaties uitzenden, dan kan dat met onze broadcast service. Wij kunnen uw quiz event, inclusief live beelden van presentatie, deelnemers e.d. met multicam in 4K kwaliteit uitzenden. Op die manier kunnen bijvoorbeeld vestigingen in het buitenland ook meespelen.