INFO VOOR SPELERS

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”WAT IS MR. BRIGHT’S QUIZ NIGHT?” font_container=”tag:h2|font_size:50|text_align:left” google_fonts=”font_family:Oswald%3A300%2Cregular%2C700|font_style:700%20bold%20regular%3A700%3Anormal”][vc_column_text]

Mr. Bright’s Quiz Night is een algemene kennisquiz (een soort ‘triviant’) die uit acht ronden met vragen, foto’s van o.a. beroemdheden bestaat en die je samen met je vrienden, kennissen of collega’s in de Nederlandse horeca kunt spelen. Het door jou samengestelde quizteam mag uit maximaal vijf personen bestaan!

De vragen worden per ronde gesteld door een quizmaster. Ieder team ontvangt een set antwoordformulieren waarop de antwoorden worden ingevuld. Na iedere ronde leveren de spelers het antwoordformulier van de desbetreffende ronde bij de quizmaster in, zodat hij of zij de antwoorden kan controleren en de scores kan bijwerken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”WAT KAN JE WINNEN?” font_container=”tag:h2|font_size:25|text_align:left” google_fonts=”font_family:Oswald%3A300%2Cregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Naast de roem op de avond zelf, de punten in het klassement (er wordt in ‘seizoenen’ gespeeld) vallen er natuurlijk ook prijzen te winnen! De winnende teams ontvangen in ieder geval een prijs die door de pub of het café beschikbaar wordt gesteld. Daarnaast verzorgt de Mr. Bright’s Quiz Night prijzen voor de periodekampioen en de winnaar van de landelijke finale, waar ook jouw team zich voor kan plaatsen![/vc_column_text][vc_single_image image=”2074″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”WAAR KAN JE MEESPELEN?
” font_container=”tag:h2|font_size:25|text_align:left” google_fonts=”font_family:Oswald%3A300%2Cregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Meespelen in de quiz kan in meer dan 180 horeca locaties in het hele land en kost slechts € 2,50 per persoon (adviesprijs). Voor dit lage bedrag wordt je ongeveer 2 à 2,5 uur geëntertaind! Onze speellocaties zijn herkenbaar aan de speciale Mr. Bright’s Quiz Night posters en posters waarop onze mascotte, Mr. Bright, staat afgebeeld. Wil je weten of er een speellocatie bij jou in de buurt is? Neem dan contact met ons op. Helaas kunnen wij de speellocaties niet langer als een lijst op onze website vermelden omdat hier door commerciële partijen misbruik van wordt gemaakt.[/vc_column_text][vc_single_image image=”2076″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_custom_heading text=”DE SPELREGELS VAN DE QUIZ” font_container=”tag:h2|font_size:25|text_align:left” google_fonts=”font_family:Oswald%3A300%2Cregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_column_text]Uiteraard heeft de Mr. Bright’s Quiz Night, net als andere spelletjes, een aantal spelregels. Om verwarring op de speelavond te voorkomen, raden wij je aan deze goed door te lezen. Bovendien wijzen wij je er graag op dat je op het moment van inschrijving automatisch akkoord gaat met het spelreglement. Een speler kan zich dan ook nooit beroepen op regels die niet vermeld staan in het spelreglement! De spelregels kan je hier lezen.[/vc_column_text][vc_single_image image=”2077″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”DE SPELREGELS” use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

Uiteraard heeft Mr. Bright’s Quiz Night, net als andere spelletjes, een aantal spelregels. Om verwarring en discussies op de speelavond zelf te voorkomen raden wij je aan deze goed door te lezen. Bovendien wijzen wij iedereen er graag op dat het moment waarop je je hebt ingeschreven om mee te spelen in één van Mr. Bright’s Quiz Night, je automatisch akkoord bent gegaan met het spelreglement. Een speler kan zich dan ook nooit beroepen op regels die niet vermeld staan in het spelreglement!

01. Luister goed naar de vragen

02. Geef altijd een compleet en duidelijk antwoord

03. Speel niet vals (telefoons uit)!

04. Speel niet met meer dan vijf personen per team

05. Vermeld duidelijk je teamnaam op ieder antwoordformulier

06. Schrijf niet teveel informatie op

07. Schrijf je antwoorden niet op de voorzijde van de fotoronde

08. Ga niet in discussie met de quizmaster, deze heeft altijd het laatste woord

09. Schrijf duidelijk, bij voorkeur in blokletters

10. Het is niet mogelijk om te corresponderen over antwoorden en uitslagen

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row]

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz