INFO VOOR CAFÉ’S

[vc_row][vc_column][vc_custom_heading text=”NOG GEEN QUIZ IN UW CAFÉ?” font_container=”tag:h2|font_size:50|text_align:left|color:%23dd3333″ use_theme_fonts=”yes”][vc_column_text]

img_0520Zoals u wellicht al weet zorgt entertainment in uw café/pub er voor dat er meer gasten uw zaak bezoeken. Omdat Nederland geen echte café cultuur kent zoals in omringende landen, is het hier harder werken om gasten binnen te krijgen. Mr. Bright’s Quiz Night is daar een perfecte tool voor!

Samen met onze quizpakketten kunt u er voor zorgen dat de gasten eerder bij u naar binnen lopen op een doordeweekse avond, dan bij uw collega’s en concurrenten!

Het aanmelden van uw horecagelegenheid voor onze quiz gaat heel eenvoudig!

U kunt dit doen door ons aanmeldingsformulier in te vullen óf telefonisch via 06 – 14870161.

Heeft u nog vragen?
Hieronder treft u de meest gestelde vragen aan die wij door de jaren heen hebben gekregen teruglezen. Wij hebben getracht iedere vraag zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Is er toch iets niet helemaal duidelijk, dan horen wij dat graag van u, u kunt daar het beste het contactformulier voor gebruiken, of een telefoontje plegen.

Wilt u een losse quiz bestellen, en dus niet op vaste basis mee spelen met Mr. Bright’s Quiz Night dan kunt u dat via www.quizshop.nl óf via ‘Quiz Downloads’ in het menu bovenaan de pagina.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_tta_accordion][vc_tta_section title=”01. Wat is Mr. Bright’s Quiz Night?” tab_id=”1464026958887-8a355bf4-9f12″][vc_column_text]

Mr. Bright’s Quiz Night (voorheen de Murphy’s Quiz Night) is een wekelijks* terugkerende algemene kennisquiz (een soort ‘triviant’) bestaande uit acht ronden met vragen, foto’s van o.a. beroemdheden. Mr. Bright’s Quiz Night kan door uw gasten individueel gespeeld worden maar het is natuurlijk veel leuker wanneer zij samen met vrienden, kennissen of collega’s een team van maximaal vijf personen vormen.

* Het is ook mogelijk om Mr. Bright’s Quiz Night op tweewekelijkse, maandelijkse óf incidentele basis te spelen.

[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”02. Waarom een Quiz Night?” tab_id=”1464026958990-cc57ece6-2cb4″][vc_column_text]Bijna iedereen is gek op kennis- en quizspelletjes. Niet voor niets behoren quizzen op TV tot de meest bekeken programma’s en spelen veel mensen kennis- en gezelschapsspelletjes. Onze interactieve ‘live’ Mr. Bright’s Quiz Night creëert een vriendelijke, gezellige en competitieve sfeer die er voor zorgt dat spelers en teams week na week terugkomen voor de gezelligheid en/of het verdedigen van hun titel!

Uw Mr. Bright’s Quiz Night zal al snel een trouwe groep vaste quizspelers trekken, die iedere week meespelen (gemiddeld 60+ spelers per quiz per café)

Omdat Mr. Bright’s Quiz Night een sociale aangelegenheid is geeft het bovendien uw gasten de kans om andere mensen te leren kennen en komt men veelal op andere dagen van de week ook langs in uw café. Een win-win situatie dus![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”03. Wat brengt een Quiz Night mij op?” tab_id=”1464027133019-3a33adf7-3709″][vc_column_text]Zoals u als goede horecaondernemer allang weet, gaat men vandaag de dag niet meer zo snel naar een café toe om ‘even wat te drinken’. Uw gasten willen vermaakt worden en Mr. Bright’s Quiz Night is daar het aangewezen stuk ‘gereedschap’ voor!

Mr. Bright’s Quiz Night zorgt er voor dat uw café op een vaste ‘rustige’ avond in de week vol komt te zitten met gasten (gemiddeld inmiddels meer dan 60 personen per locatie, per quiz) die er veel plezier aan beleven om in uw café in Mr. Bright’s Quiz Night te spelen.

Het voordeel voor u als horecaondernemer is dat uw café gezellig vol zit, uw gasten het naar hun zin hebben en, niet geheel onbelangrijk, de omzet op de bewuste avond omhoog schiet! In veel cafés is Mr. Bright’s Quiz Night qua omzet inmiddels de tweede of derde avond van de week en dat terwijl deze vaak op de maandag, dinsdag of woensdag wordt georganiseerd![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”04. Hoe maak ik reclame voor mijn Quiz Night?” tab_id=”1464027242540-36c5a897-f3b3″][vc_column_text]Bij een professionele en kwalitatief goede Quiz Night hoort natuurlijk een op zijn minst even goede promotie- en reclamecampagne.
Nadat u een vaste avond in de week heeft uitgekozen waarop u Mr. Bright’s Quiz Night in uw café wilt gaan organiseren, voorzien wij u van een professioneel promotiepakket om uw quizavond onder de aandacht te brengen. Dit pakket bestaat uit o.a.:

– full colour A4 posters
– full colour A6 informatiefolders

Daarnaast ontvangt u van al deze materialen ook nog eens de digitale bestanden voor gebruik op uw website en/of advertentie in de krant.
Hiermee kunt u zowel uw huidige gasten, als nieuwe gasten die de weg naar uw café wellicht nog niet hebben weten te vinden informeren. Uiteraard zorgen wij ervoor dat u het promotiepakket ruim van te voren in huis heeft.

Het pakket met quizbenodigdheden ontvangt u ongeveer twee weken voor aanvang van uw eerste quizavond.

NB. Alle quizartikelen, van promotiematerialen tot quizbenodigdheden, zijn van absolute grafische topkwaliteit (bij ons géén slechte ‘kopietjes’ of inktjet uitdraaien) en worden milieuvriendelijk gedrukt geleverd.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”05. Waaruit bestaat mijn Quiz pakket?” tab_id=”1464027449385-89ebc950-0120″][vc_column_text]Bij de samenstelling van het Mr. Bright’s Quiz Night-pakket hebben wij er o.a. rekening mee gehouden dat u als horecaondernemer geen tijd én zin heeft om quizmaterialen in de plaatselijke copy shop ‘bij te draaien’ en/of uzelf op kosten te jagen door ze op uw eigen printer uit te draaien. Wij zorgen ervoor dat u altijd voldoende quizmaterialen in huis heeft. Wij beschikken over een geheel eigen repro-afdeling mét afwerkstation waardoor wij alle materialen in een hoogwaardige drukkwaliteit én snel kunnen leveren.

Er zijn momenteel twee verschillende standaard pakketten leverbaar. Het standaard pakket ‘internationale editie’ (in de Engelse-, en Nederlandse taal), voor café’s die naast Nederlandse gasten ook buitenlandse gasten trekken. En het standaard pakket ‘nationale editie’ (alleen in de Nederlandse taal, en met een grote Nederlandse kennis inhoud) voor cafés met alleen Nederlandse gasten. Inhoudelijk verschillen deze in zoverre van elkaar dat de Nationale editie voor ruim 50% uit op Nederland gerichte vragen bestaat die niet in de internationale editie zijn terug te vinden.

Het pakket
• 60 entertainende, en hersenkrakende vragen in twee talen (Nederlands én Engels), in verschillende moeilijkheidsgraden (makkelijk, medium, moeilijk)
• GRATIS actuele, Nederlands georiënteerde quizvragen
• een kleuren uitdeel fotoronde (genoeg voor 20 teams)
• uitdagende, én leuke geluidsronden
• ‘tiebreak’ vragen voor het geval dat teams gelijk eindigen
• quizmaster scoreformulier (plaats voor ruim 30 teams), ook digitaal verkrijgbaar
• antwoordformulieren (genoeg voor 20 teams)
• pennen voor uw quizspelers om de antwoorden in te vullen
• complete instructies en tips om uw quizavond tot een groot succes te maken
• consumptiebonnen, eventueel voorzien van uw eigen logo (op aanvraag)
• gratis ondersteuning via telefoon, e-mail én WhatsApp
• GRATIS helpdesk, bereikbaar tot 23:00 uur ‘s avonds
• kleuren A4 promotieposters
• kleuren A6 promotiefolders
• een cd-rom óf zip bestand via e-mail met digitale versies van al het promotiemateriaal voor gebruik op uw eigen internetpagina en/of advertenties
• maandelijks nieuwsbrief voor quizmasters en bedrijfsleiders met het laatste quiz nieuws
• korting op quizzen voor speciale evenementen en gebeurtenissen (Kerstmis, Halloween, Jaaroverzicht etc.)[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”06. Wat kan men winnen?” tab_id=”1464027678782-2f2059ca-a981″][vc_column_text]Bij een quiz hoort een winnaar, uiteraard ook bij iedere Mr. Bright’s Quiz Night! De competitie wordt over het gehele jaar gespeeld en daarom hebben wij deze, net als de Eerste Divisie Voetbal, onderverdeeld in vier perioden. Iedere periode van 13 speelweken kent een kampioen en voor hen ontvangt u van Mr. Bright’s Quiz Night prijzen.
LET OP! Deze prijzen zijn helemaal GRATIS voor locaties die op wekelijkse basis Mr. Bright’s Quiz Night spelen. Voor de prijzen tijdens de wekelijkse quizavond bent u als horecaondernemer zelf verantwoordelijk.

Voor prijzen waar u tijdens de wekelijkse quizavond zelf voor moet zorgen kunt u denken aan gratis consumpties en/of andere, laagdrempelige, prijzen. Het weggeven van geld-, en andere grote prijzen raden wij ten zeerste af. Met inmiddels meer dan 11 jaar ervaring op zak weten wij dat het weggeven van grote prijzen de succesvolle Mr. Bright’s Quiz Night formule geen goed doet en dat u hiermee eerder klanten wegjaagt dan voor uw café behoudt.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”07. Ik heb al een Quiz Night…” tab_id=”1464027756848-37988d4f-5a10″][vc_column_text]… waarin verschilt Mr. Bright’s Quiz Night met onze huidige quiz?”

Stel: u heeft al een Quiz Night, kunnen wij dan nog iets voor u betekenen? Het antwoord op deze vraag is even kort als eenvoudig: JA!

Ten eerste zorgen wij ervoor dat u, of uw quizmaster geen tijd meer kwijt is aan de, wekelijks terugkerende en tijdrovende taak van het maken van een goede quiz. Wij garanderen u, dat u iedere week een goede en leuke quiz tot uw beschikking heeft. Bovendien worden al onze quizvragen en antwoorden tot tweemaal aan toe gecontroleerd aan de hand van de Encyclopaedia Britannica en diverse andere, betrouwbare, naslagwerken. Dit in tegenstelling tot veel van onze ‘collega’s’ die klakkeloos quizboekjes overtikken en de gegeven antwoorden voor correct houden.

Zoals u ongetwijfeld wel eens mee maakt, is er altijd wel iemand in uw café die alles beter denkt te weten en daar graag met u, of anderen, de discussie over aangaat. Tijdens de quiz zorgt dit voor irritatie bij de overige quizspelers, en ook u of uw quizmaster heeft hier geen tijd voor. Om discussies tijdens de quiz te voorkomen leveren wij alle bronvermeldingen, en samenvattingen uit de encyclopedie, zonder extra kosten bij de quiz!

“Is dat het enige verschil?”
Nee! Naast het samenstellen van entertainende én kloppende quizvragen en antwoorden verzorgen wij alle benodigdheden die u ook maar enigszins nodig heeft om een succesvolle Quiz Night te organiseren. Van mooie verzorgde antwoord-, en scoreformulieren tot periodieke prijzen en professioneel reclamemateriaal, voorzien van uw gegevens, aan toe.

U hoeft dankzij ons geen minuut langer meer door te brengen in de plaatselijke copy shop om posters en andere materialen te dupliceren die altijd kwalitatief onderdoen voor professioneel drukwerk! Daarnaast spelen uw spelers mee in een landelijke competitie en kunnen zij deelnemen aan de jaarlijkse Quiz Finale.

Kort samengevat: “Wij zorgen ervoor dat wat u nu al doet, nóg beter wordt.” Bovendien bespaart het u kostbare tijd en levert het u daardoor meer omzet op![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”08. Hoe lang duurt een Quiz Night?” tab_id=”1464027812604-8c00b07b-98da”][vc_column_text]De duur van Mr. Bright’s Quiz Night is afhankelijk van een aantal factoren, waaronder het aantal teams dat meespeelt. Een café waar 30 teams meespelen moet rekenen op een langere speelduur dan een café waar ca. 10 teams meespelen. Over het algemeen kunt u ervan uitgaan dat de quiz ongeveer twee tot twee-en-een-half uur duurt. Wij adviseren u dan ook om niet later dan 20:30 uur met de presentatie van de quiz te beginnen.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”09. Wat zijn de kosten van een Quiz Night?” tab_id=”1464027873740-f42a9ebd-676e”][vc_column_text]Het meedoen aan Mr. Bright’s Quiz Night kost u als horecaondernemer, mits u onze formule hanteert, helemaal niets – goedkoper kan dus niet! De vergoeding die uw quizspelers betalen om mee te kunnen spelen, dekt namelijk ruimschoots de kosten die wij u in rekening brengen en levert het merendeel van de deelnemende cafés zelfs al een flinke winst op zonder dat er één druppel drank verkocht is. De kosten van Mr. Bright’s Quiz Night zijn afhankelijk van de deelname frequentie van uw café.

Voor meer informatie verzoeken wij u dan ook vriendelijk om contact met ons op te nemen tijdens kantooruren via het telefoonnummer 06 – 14870161. Wij helpen u dan graag verder![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”10. Wat moet ik allemaal zelf regelen?” tab_id=”1464028038217-165b18b4-8788″][vc_column_text]Eigenlijk niet zo heel veel. Het enige dat u zelf hoeft te regelen is iemand die de quiz presenteert (de quizmaster), en een aantal leuke ‘avondprijzen’ voor de winnaar of de eerste drie teams van de quiz. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld consumptiebonnen of andere prijzen in die orde van grootte.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”11. Wat doe ik tijdens de Quiz Night?” tab_id=”1464028106209-1cbbf286-0809″][vc_column_text]Op de quizavond zelf schrijft u de teams, bestaande uit maximaal 5 personen, in op het door ons geleverde scoreformulier. U int € 2,50 per speler (dit bedrag gaat in zijn geheel naar uw café toe en loopt dus flink op bij een groot aantal deelnemers), u geeft ieder team een boekje antwoordformulieren, full colour fotoronde en een pen, en uw Mr. Bright’s Quiz Night kan beginnen![/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”12. Kan ik ook speciale Quizzen bestellen?” tab_id=”1464028177553-891a510a-0b28″][vc_column_text]Naast ons Algemene Kennis quiz-abonnement hebben wij ook een groot arsenaal aan speciale quizzen, inmiddels meer dan 400! Een selectie van deze quizzen is, naast onze andere producten, via onze webshop Quizshop.nl te bekijken.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”13. Waar is de Murphy’s Quiz Night?” tab_id=”1464028228976-d54232e2-6daf”][vc_column_text]mqn-logoSinds juli 2010 is Murphy’s niet langer sponsor van de Quiz Night! Met ingang van die datum gaat de Murphy’s Quiz Night onder de naam Mr. Bright’s Quiz Night door het leven. Inhoudelijk is er niets veranderd, u ontvangt nog steeds dezelfde, hoogwaardige quizzen als wij onder de voormalige naam leverde.[/vc_column_text][/vc_tta_section][vc_tta_section title=”14. Is er een afnameverplichting?” tab_id=”1464028290557-15300449-bd1a”][vc_column_text]Nee. Om te beginnen zit u niet aan een jaarcontract vast als u met quizzen begint. De Quiz Night is met inachtneming van een kalendermaand op te zeggen.

Hetzelfde geldt voor de digitale downloads. Hierbij betaalt u alleen wat u downloadt![/vc_column_text][/vc_tta_section][/vc_tta_accordion][/vc_column][/vc_row]

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz