JOIN US FOR THE LIVE QUARANTINE PUB QUIZ BROADCAST - EVERY WEDNESDAY & SATURDAY! JOIN US FOR THE LIVE QUARANTINE PUB QUIZ BROADCAST - EVERY WEDNESDAY & SATURDAY!

NIET ALLEEN DE LEUKSTE, OOK DE BESTE PUBQUIZ VAN NEDERLAND!

“Acht bloedstollend spannende ronden. Muziekfragmenten, foto’s en vragen waarvan de antwoorden op het puntje van je tong liggen. Maar daar kom je natuurlijk op dat moment net niet op!”

Mr. Bright’s organiseert én levert al meer dan 20 jaar Pubquizzen en is daarmee de grondlegger van de PubQuiz in Nederland!
Vaak geïmiteerd én gekopieerd, nooit geëvenaard! Meld nu uw café aan voor de leukste en beste PubQuiz!

2372

QUIZZEN

1591

FOTORONDEN

1425

MUZIEK RONDEN

877154

QUIZVRAGEN

PUBQUIZ VERHOOGT OMZET

Onze pubquiz verhoogt uw omzet. Dankzij onze entertainende pakketten én tools kunt u de avond van uw pubquiz omtoveren tot één van de beste avonden in de week!

Meer informatie

Alleen het allerbeste...

Als klant kunt u er van uitgaan dat wij u de allerbeste pubquiz leveren. Toch niet helemaal tevreden? Dan passen wij de quiz zonder problemen aan uw wensen aan!

Meer informatie

Bedrijven pubquiz

Een pubquiz voor uw bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of teambuilding event? Onze pubquiz is inzetbaar tot groepen van 5.000 mensen. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meer informatie

BUZZER QUIZ

Onze buzzerquizzen bevatten naast gewone vragen veel audio- en videofragmenten. Mooiste van dit alles... je hebt bij Mr. Bright's geen goochelaar nodig om er een knalquiz van te maken!

Meer informatie

BENIEUWD WAARUIT ONS PUBQUIZ PAKKET BESTAAT?

MEER INFO