MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

DE DUO PUBQUIZ

PUBQUIZ IN UW CAFÉ

Nu ook als DUO pubquiz!

Veel ondernemers ervaren momenteel problemen met betrekking tot het niet volledig kunnen benutten van hun tafelbezetting tijdens een pubquiz. Reden om vaak te besluiten tot het niet spelen van een pubquiz. Een keuze die vaak noodgedwongen wordt genomen, ondanks dat wij, en u als ondernemer weet dat de pubquiz voor extra met kan zorgen, juist nu!

Daarom introduceert Mr. Bright’s Quiz Night de ‘Duo Pubquiz’! Een speciale pubquiz die, de naam verraad het al, speciaal voor kleinere teams en duo’s gemaakt is. Op die manier kunt u tóch een pubquiz organiseren en uw café optimaal met spelers vullen – dit alles volledig volgens de RIVM Corona regels!

 

“Wat is er dan anders aan de Duo Pub quiz?”.
Na uitvoerig onderzoek en een groot aantal ‘pilots’ in cafés hebben wij de perfecte mix weten te vinden tussen moeilijkheidsgraad én entertainment, en we kunnen er een heel lang verhaal van maken, maar ieder café dat momenteel de ‘Duo Pubquiz’ speelt is laaiend enthousiast! Uiteraard zijn op onze ‘Duo Pubquiz’ ook al onze andere diensten en producten, zoals hieronder weergegeven, van toepassing!

Dus waarom zou u wachten? Neem contact met ons op via het contactformulier óf bel ons op 06 – 14 870 161 en wij zorgen er samen met u voor dat uw pubquiz avond weer een feest wordt!

ENTERTAINENDE VRAGEN

Entertainende-, hersenkrakende quizvragen waarvan het puntje op de tong ligt! Iedere pubquiz bevat 60 vragen, in de Engelse- en de Nederlandse taal!

GEVARIEERDE FOTORONDEN

Geen lullige strookjes met wat bij elkaar geraapte plaatjes, maar A5 formaat full-colour fotoronden waarin tientallen onderwerpen aan bod komen.

MEER DAN 1400 AUDIORONDEN

Met meer dan 1400 audioronden heeft u keuze zat om een ronde erbij te zoeken die bij uw gasten past, bovendien vullen wij deze regelmatig aan met nieuwe!

LOOT CRATE MET PRIJZEN!

Speelt u wekelijks onze pubquiz? Dan verrassen wij u ieder kwartaal met een heuse loot crate vol met quizprijzen die u aan uw quizspelers kunt geven.

A5 ANTWOORDFORMULIEREN

“Helemaal klaar met het nakijken van het gepriegel op kleine antwoordformuliertjes?” Snappen wij volledig, daarom A5 antwoordformulieren!

SCORE SHEETS, ÓÓK DIGITAAL

Ruime A4 inschrijfformulieren waarop eenvoudig de scores zijn bij te houden én op te tellen. Uiteraard zijn deze ook digitaal online beschikbaar voor u!

PROFESSIONELE PROMO ITEMS

De pubquiz onder de aandacht brengen van uw gasten is nog nooit zo eenvoudig geweest. Wij voorzien u van o.a. posters, stickers, tafelkaarten en digitale bestanden.

TE LAAT? DAN GRATIS!

Versturen wij uw bestelling te laat? Dan krijgt u de quiz helemaal gratis en voor niets! Let op! Dit is alleen van toepassing op de reguliere quizzendingen.

BARCODE QUIZ SYSTEEM®

Speciaal voorlocaties waar veel teams deelnemen en het nakijken en invoeren van de scores de bottleneck is hebben wij een barcode quiz systeem ontwikkeld.

LEVENDIGE FOTORONDEN

Naast onze ‘normale’ fotoronden die sms al super zijn, staat ontwikkeling bij ons nooit stil en hebben we ook Augmented Reality fotoronden beschikbaar en nog veel meer!

HELPDESK

Komt u er op de avond van de quiz zelf niet uit, of loopt u tegen een probleem aan? Geen paniek – wij zijn iedere dag tot 23.00 bereikbaar via telefoon en/of WhatsApp!

RESERVERINGS SYSTEEM

Een volledig geautomatiseerd reservering systeem voor uw pubquiz, inclusief acceptatie van de gezondheidsvoorwaarden. Wel zo handig, en volledig digitaal!

WIJ DOEN HET MEESTE WERK VOOR U!

Zoals u kunt zien proberen wij u zoveel mogelijk werk uit handen te nemen. Onze pubquizzen zijn out of the box te presenteren, en dankzij een beknopte maar zeer duidelijke presentatie handleiding kan iedereen die niet microfoon schuw is er direct mee aan de slag.

QUIZ BARCODE SCORING® SYSTEEM

Speciaal voor evenementen én café’s die tijdens hun pubquiz enorm veel teams hebben zitten hebben wij een speciaal Quiz Barcode Scoring® systeem ontwikkeld. Hiermee kunt de bottleneck die iedere drukbezochte pubquiz heeft, het invoeren- en optellen van scores, dermate vereenvoudigen én versnellen dat u hiermee 20 tot 30 minuten op een avond bespaart! Om de quiz barcodes in te scannen hoeft u geen enorme investering te doen, het werkt in principe met een smartphone app! Wilt u echt de volledige snelheid van ons systeem benutten, dan raden wij de aanschaf van een barcodescanner aan.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz