side

Mr. Bright’s Buzzer Quiz

Naast ‘standaard’ Pub Quizzen beschikken wij ook over een ‘state of the art’ buzzer systeem, met andere woorden een quiz systeem met drukknoppen en kastjes!

De Buzzer Quiz is uitermate geschikt om in te zetten voor wat grotere evenementen, zoals een bedrijfsfeest óf grote quiz in uw café. In vergelijking met de standaard Pub Quiz kent de Buzzer Quiz veel meer mogelijkheden zoals vragen met videofragmenten, langzaamaan veranderde foto’s en het instellen van een flexibele tijdspanne per vraag. Tel daarbij ook nog eens op dat de snelle antwoorden meer punten krijgt dan de langzamere en de perfecte combinatie tussen kennis, gezelligheid en onvervalste competitiedrang is geboren!

 

Hoe werkt de Buzzer Quiz?

De Buzzer Quiz bevat ca. 120, multiple choice, quizvragen die met speciale quizkastjes beantwoord kunnen worden door de quizspelers. Alle vragen zijn voorzien van foto-, video en geluidsfragmenten. Voor iedere vraag hebben de spelers een vooraf ingestelde tijdspanne de tijd om deze te beantwoorden. Hoe sneller de spelers een vraag goed beantwoorden, hoe meer punten zij krijgen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om foutief beantwoorde vragen met punten in mindering te bestraffen.

 

Hoe ziet de Buzzer Quiz er uit?

De Buzzer Quiz is een ‘white labelled’ product en kan, indien gewenst, geheel aan uw (huisstijl-) wensen worden aangepast. Voor o.a. Jupiler hebben wij een Buzzer Quiz geheel gepersonaliseerd. Hieronder treft u een mood film aan van dat project.

 

Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden die Mr. Bright’s Buzzer Quiz voor uw evenement te bieden heeft? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij bespreken graag met u de bijna eindeloze mogelijkheden door!

Iedereen antwoord, multiple choice

Snelste drukker, open antwoord

Aflopende punten bij later antwoorden

Strafpunten bij foutief antwoord

Petje op, petje af

Audio- en videofragmenten

Finalespel

Draadloze buzzers

Geluidseffecten

Volledige personalisatie mogelijk

Weergave van tussenstanden

Export gegeven antwoorden in Excel

Poll mogelijkheden

Quizmaster afstandsbediening

Ondersteunende spelformaten

 

Iedereen antwoord

Alle spelers kunnen de multiple choice vraag beantwoorden, op basis van het goede antwoord ontvangen de spelers punten.

 

Snelste drukker

De speler die als snelste druk mag het antwoord geven, dit kan zowel bij een vraag met een open antwoord, als multiple choice vragen. Heeft de speler het antwoord fout dan kunnen andere teams opnieuw drukken. De speleer die het foutieve antwoord heeft gegeven si dan uitgesloten van verdere actie bij de desbetreffende vraag.

 

Puntentelling

Er zijn diverse mogelijkheden met betrekking tot de puntentelling. Zo is het mogelijk om alle teams die een goed antwoord geven het zelfde aantal punten toe te bedelen. Ook is het mogelijk om teams die sneller het goede antwoord geven meer punten toe te kennen, op basis van aflopende puntentelling naarmate de seconden wegtikken. Geeft een team een fout antwoord, dan kunnen punten in mindering gebracht worden.

 

Petje op, petje af

Geen gedoe met kaartjes, petjes en/of vals spelende quizzers! De spelers beantwoordend e vragen door middel van het drukken op twee knoppen. Is het antwoord fout, dan wordt de buzzer van de bewuste speler gedeactiveerd en light hij/zij uit het spel. Geeft de speler een goed antwoord, dan kan hij door blijven spelen!

 

Finalespel

Speelt u Mr. Bright’s Buzzer Quiz met een grote groep? Dan is het mogelijk om na afloop van de buzzer quiz waar alle spelers aan mee hebben gedaan een finale te houden met vier teams. Deze nemen plaats achter de speciale Finale LED buzzers en beantwoorden vervolgens vragen met een open antwoord.

× How can I help you?
Bel ons nu!