DE BUZZER PUBQUIZ

Naast ‘standaard’ Pub Quizzen beschikt Mr. Bright’s ook over een state of the art buzzer systeem, met andere woorden een quiz systeem met drukknoppen en kastjes!

De Buzzer Quiz is uitermate geschikt om in te zetten tijdens grotere evenementen, zoals een bedrijfsfeest óf grote (finale-)quiz in uw café. In vergelijking met de standaard Pub Quiz kent de Buzzer Quiz veel meer mogelijkheden zoals vragen met videofragmenten, langzaamaan veranderde foto’s en het instellen van een flexibele tijdspanne per vraag. Tel daarbij ook nog eens op dat de snelle antwoorden meer punten krijgt dan de langzamere en de perfecte combinatie tussen kennis, gezelligheid en onvervalste competitiedrang is geboren! Ondanks de beperking van meerkeuze vragen heeft Mr. Bright’s Buzzer Quiz geen goochelaar nodig om van uw quiz een geweldig evenement te maken, bij Mr. Bright is de quiz, samen met uw spelers, de ster van de avond!

HOE WERKT DE BUZZER PUBQUIZ?

De Buzzer Quiz bevat ca. 120, multiple choice, quizvragen die met speciale quizkastjes of je eigen telefoon door de quizspelers beantwoord kunnen worden. Alle vragen zijn voorzien van foto-, video en geluidsfragmenten. Voor iedere vraag hebben de spelers een vooraf ingestelde tijdsduur om deze te beantwoorden. Hoe sneller de spelers een vraag goed beantwoorden, hoe meer punten zij krijgen. Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om foutief-, of niet beantwoorde vragen met punten in mindering te bestraffen.

HOE ZIET DE BUZZER QUIZ ER UIT?

De Buzzer Quiz is een ‘white labelled’ product en kan, indien gewenst, geheel aan uw (huisstijl-) wensen worden aangepast. Voor o.a. Jupiler hebben wij een Buzzer Quiz geheel gepersonaliseerd. Hieronder treft u een mood film aan van dat project.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz