MR. BRIGHT’S BEDRIJVEN PUBQUIZ

LET’S MAKE YOUR PUB QUIZ FUN AGAIN!

Bent u voor uw bedrijfsevenement, feest of teambuilding activiteit op zoek naar een pubquiz? Dan bent u bij Mr. Bright’s op het juiste adres! Vele tientallen keren per jaar voorzien wij vele bedrijven en instellingen van entertainende pubquiz events. Dat kan bij u in het bedrijf óf een locatie naar keuze.

U kunt hierbij kiezen voor een standaard pub quiz of een buzzer quiz die geheel aan uw wensen en doelgroep zijn aangepast! Daardoor is Mr. Bright’s Pubquiz in te zetten als entertainment of om uw werknemers elkaar beter te leren kennen.

 

Kiest u voor de buzzer quiz uitvoering, dan is er nog veel meer mogelijk dan de personalisatie. U kunt de buzzer quiz variant namelijk ook gebruiken om, naast uw werknemers op een leuke manier vragen te laten beantwoorden, te testen op bijvoorbeeld cursusstof. Alle gegeven antwoorden van een buzzer quiz worden opgeslagen en kunnen wij u, indien gewenst, in een spreadsheet aanleveren. Op die manier kunt u controleren of de door u verstrekte cursusstof bij uw personeel of cursisten is geland.