MR. BRIGHT'S QUIZ NIGHT

OVER ONS
ABOUT US

IT'S A FAMILY AFFAIR...

Al bijna 23 jaar organiseren wij pubquizzen in Nederland, sterker… Mr. Bright’s Quiz Night is dé grondlegger van de pubquiz in Nederland. Vele malen gekopieerd… nooit geëvenaard! Van pubquizzen in café’s en pubs door heel Nederland en daarbuiten, tot pubquiz evenementen voor bedrijven. En mocht je nog niet heel lang pubquizzen… zelfs de Heineken Music Hall werd tot twee keer aan toe door ons gevuld met duizenden pubquizzers! 

 

Een kwalitatief en verzorgde pubquiz aanbieden is na al die jaren nog steeds ons doel, en dat houdt niet op bij een paar vraagjes maken. Ook het design, innovatie en natuurlijk tegenwoordig ook de online speelervaring verdienen hierbij evenveel aandacht.

 

Voor al die mensen die ons niet kennen van onze vaste pubquizavonden in de horeca en/of inmiddels noodgedwongen via onze online pubquizzen… een korte voorstelronde van Mr. Bright’s kernploeg…

Desiree

Om te beginnen Noorse en samen met Sander de oprichter van Mr. Bright’s Pub Quiz. 

Verantwoordelijk voor o.a. het maken van de quiz, controleren van de antwoorden en nog veel meer.. Tijdens de online pubquiz VAR en sociaal vangnet voor mensen met problemen (voornamelijk m.b.t. antwoordformulieren)

Sander

Partner in crime van de persoon links (of hierboven als je dit op een mobiele telefoon leest), en verantwoordelijk voor o.a. het maken van de quiz, al het design, animaties, audio- en video editing en nog meer technisch gedoe.

Gek op innovaties dus maak je borst maar nat voor wat er de komende maanden nog allemaal bij gaat komen op pubquizgebied. 

Max

Product van de twee hiernaast (of hierboven als je dit op je mobiele telefoon leest) 😉 en sinds een jaar of vier vaste mede-organisator van quizzen op locatie en natuurlijk tegenwoordig online. Initatiefnemer van de VAR bij de online quiz én medebedenker van het hele scoresysteem. Maakt tussendoor ook nog quizzen en edit audio en video.

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz