EEN GRATIS PUBQUIZ IN UW CAFÉ!

Het klinkt haast té mooi om waar te zijn, meer omzet generen zonder één cent te investeren! Toch is dat met onze pubquiz mogelijk!

Net als u staan óók wij te springen om weer in de Horeca aan de slag te kunnen gaan en de gezelligheid als vanouds te ervaren. Omdat wij met bijna een kwarteeuw ervaring in de horeca als geen ander begrijpen hoe zwaar de afgelopen periode voor u als ondernemer is geweest, hebben wij het afgelopen jaar niet stil gezeten, maar volop geïnnoveerd, geïnvesteerd en goed nagedacht over de mogelijkheden hoe onze pubquiz en úw café elkaar kunnen versterken!

Resultaat… hét pubquiz concept van Nederland waarbij u snel aan de slag kunt zodra de mogelijkheid zich aandoet en u er klaar voor bent!

Het mooiste van dit alles? Het kost u helemaal niets!*

EEN VOL CAFÉ

Het is alweer eninge tijd geleden dat uw café vol met gasten heeft gezeten.
Tijd om, nu het weer mag, daar verandering in te brengen!

Dankzij ons gratis pubquiz concept kunt u uw klanten zonder enige investering een avond met entertainment aanbieden op een van de normalitair rustigere avonden van de week!

Onze pubquiz bewijst week-in-week-uit, en dat al bijna een kwarteeuw lang, zijn omzetverhogende waarde voor café's, pubs en kroegen van ieder formaat!

EXTRA OMZET

"Een vol café, dat kan haast niet anders dan extra omzet opleveren", horen wij u denken. En daar heeft u helemaal gelijk in!

Tijdens onze entertainende pubquiz verblijven uw gasten niet alleen gemiddeld 3 tot 4 uur in uw café, zij consumeren ook nog eens meer dan zonder entertainment in uw café.

EXTRA BONUS

Niet alleen is onze pubquiz gratis, wij belonen u óók nog eens met een BONUS bedrag voor ieder team dat in uw café meespeelt!

Van deze BONUS kunt u eventueel de winnaar in uw café een prijs geven, bijvoorbeeld een rondje drank, maar dat is nog niet alles... ieder quizteam dat meespeelt maakt ook nog eens kans op een leuke maandprijs!

Een WIN-WIN situatie dus!

PROFESSIONEEL

Als grondlegger van de pubquiz in Nederland, en met bijna een kwarteeuw ervaring zijn wij de énige partij in Nederland die dit allemaal professioneel én kosteloos voor u kan opzetten. Door de jaren heen heeft men onze concepten vele malen getracht te kopiëren, maar nooit weten te evenaren!
En dat zijn niet onze eigen woorden!

Jaarlijks spelen honderdduizenden mensen onze pubquizzen in de horeca, óók u kunt van al bijna 25 jaar kennis en ervaring profiteren!

ALLES GEREGELD

M.b.t. de pubquiz zelf hoeft u zelf heel erg weinig tot niets te doen. U doet waar u goed in bent: het 'runnen' van uw bedrijf en natuurlijk het verkopen van eten en drinken.

Wij doen hetgeen waar wij al bijna een kwart eeuw goed in zijn: een leuke en entertainende pubquiz voor uw gasten presenteren, zodat zij lange tijd in uw zaak verblijven en natuurlijk consumeren!

Dat geldt zowel voor de presentatie van de pubquiz, als het nakijken van de antwoorden!

JA, IK WIL OOK EEN GRATIS PUBQUIZ IN MIJN CAFÉ!

Ontzettend leuk om te horen dat u samen met ons uw café weer als vanouds gezellig wilt gaan maken met onze entertainende pubquiz!

Omdat niet ieder café hetzelfde is, en iedere gelegenheid over andere apparatuur beschikt nemen wij graag contact met u op om door te spreken wat voor uw café de beste pubquiz oplossing is! Zoals u begrijpt hebben we hiervoor een aantal gegevens van u nodig, wij hebben getracht deze tot een minimum te beperken zodat het invullen van het formulier niet te veel tijd in beslag neemt. 

Zodra wij uw formulier hebben ontvangen zal een van onze medewerkers zo spoedig mogelijk op het door u aangegeven tijdstip van voorkeur contact met u opnemen!
NB. Het invullen van onderstaand formulier is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets.

HEEFT U NOG VRAGEN?

Ja, naast onze algemene quizzen zijn er ook af en toe speciale quizzen. Denk daarbij aan film- en popquizzen én quizzen die rond een evenement georganiseerd kunnen worden (voetbaltoernooien, songfestival etc.)

Nee, er is een Nederlandse editie (met ook veel Nederlandse onderwerpen) en een Internationale editie (zonder Nederlandse onderwerpen). Deze laatste is bovendien tweetalig, Nederlands/Engels.

Uiteraard is het van belang dat u uw gasten (en ook potentieel nieuwe gasten), zo goed mogelijk op de hoogte brengt van de pubquiz in uw café. Om dit te verwezenlijken voorzien wij u van een opstartpakket met prachtig ontworpen promotiematerialen.

Deze bevat naast posters, tafel displays, flyers én stickers. 

 

Ook aan de digitale promotie is natuurlijk gedacht. Met de digitale bestanden, geoptimaliseerd voor de diverse sociale platformen én natuurlijk websites kunt u ook op internet de pubquiz in uw café promoten!

Nee hoor, al versterkt het wekelijks spelen wel de betrokkenheid van uw gasten met uw café en de pubquiz. 

Desalniettemin bepaald u hoe vaak wij de pubquiz in uw café organiseren, dat kan naast wekelijks, ook om de week, of een keer per maand zijn. Wij zullen dit natuurlijk samen met u overleggen.

Ja hoor, geen enkel probleem! Mocht bijvoorbeeld het Nederlands Elftal spelen, óf uw café vanwege een vakantie o.i.d. gesloten zijn, dan pauzeren wij in overleg met u de pubquiz.

Ja hoor, dat is mogelijk, tijdens kantooruren op 06 – 14 870 161. Vanwege de enorme belangstelling kan het echter voorkomen dat wij u op een later tijdstip terug moeten bellen. Het invullen van bovenstaand formulier geniet dan ook de voorkeur omdat wij dan de terugbelafspraken gestroomlijnd kunnen inplannen.

Natuurlijk! Een quiz is geen quiz als het winnende team met lege handen achterblijft! Mr. Bright’s stelt iedere maand een prijzenpot ter beschikking waar alle quizteams die winnen kans op maken. Hoe vaker je meedoet in het café, hoe meer punten je verdient voor de maandprijs. Het spreekt voor zich dat het team met de meeste punten de hoofdprijs wint, maar daarnaast zijn er ook prijzen voor de mindere ‘goden’. Deze verschillen niet alleen qua soort iedere maand maar ook fluctueert de positie op de ranglijst waaraan ze worden toegekend. Je kan dus 15e worden én een prijs winnen!

Óók is het leuk als u als horecaondernemer op de avond zelf het winnende team met bijvoorbeeld een rondje drank of bittergarnituur beloont! Dat zijn kleine gestes die door uw gasten enorm op prijs gesteld worden!

Dat leggen wij u graag in een persoonlijk gesprek uit. Kort samengevat kunnen wij u wel alvast vertellen dat wij u belonen voor ieder team dat deelneemt aan de pubquiz!

Mr. Brights - Pubquiz en online Quiz